Sohbet Sohbet köşesi

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Skorpi Hocam'a böyle bir sohbet konusu açtığı için teşekkür ederim.

Bende ufaktan bahsedeyim kendimden Sitenin ADMIN kişisi ben oluyorum. O yüzden dikkat edin :)

Bunun dışında 4 senedir MIUI ile içli dışlıyım. Teknoloji konuları her türlü ilgimi çekmiştir. Kendi çapımda Web işleri ile uğraşıyorum hobi olarak HTML, CSS, PHP, ASP vb gibi gibi.

Bunun dışında İzmirliyim ama Kocaeli'de yaşıyorum. Uçak Teknisyeniyim zamanın arta kalanların da uğraşıyoruz siteler internet hayat yaşam mücadelesi şükür halimize sağlıcakla :)
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ancak 2 kişi içeriği çince olan mesajlar paylaşıyor oldukça rahatsız edici bir durum ilgilenme şansınız varmı mesaj içeriği neredeyse aynı iki kisidede mesaj içeriği de reklam amaçlı kısacası bilinçli bir şekilde rahatsız ediyor bu kişiler

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Herkese günaydın, mutlu,huzurlu bolluk ve bereketin olduğu sağlık ve sıhhatimizin daim olduğu bir gün olması dileğiyle. Allah'a emanet olunuz..

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
hocam bir soru soracağım bir rom ile alakalı link paylaşma hakkında romun linkinde çok reklam olduğu için romu google drive a aktarıp sonra romu paylaşa bilirmiyim yoksa yasakmı birde kullandığım magisk modüllerini konu altında tek bir dosya halinde vermem yasakmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günaydın hayırlı sabahlar gününüz sağlik huzur ve bereket içinde geçsin...
günaydın hocam hoşgeldiniz teşekkürler cümlemizin

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
hocam bir soru soracağım bir rom ile alakalı link paylaşma hakkında romun linkinde çok reklam olduğu için romu google drive a aktarıp sonra romu paylaşa bilirmiyim yoksa yasakmı birde kullandığım magisk modüllerini konu altında tek bir dosya halinde vermem yasakmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günaydın hocam hoşgeldiniz teşekkürler cümlemizin

Romu google drive a yükleyip paylaşabilirsiniz. Kullandığınız magisk modüllerini ayrı ayrı konularda verirseniz daha sağlıklı olur. Örneğin x modülünü kurup sorun yaşayan bir kullanıcı o konu altından destek ister, y modülünü kullanan kişide aynı şekilde. Tüm modülleri tek bir dosyada toplayıp paylaşmanız bu gibi durumlard karışıklığa yol açabilir.

Üst Alt