Sohbet Sohbet köşesi

thezalim02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut Gazi
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Meslek
Backend Front Edit
Konular
44
Ben Mahmut Gazihan Arslan bilgisayardan çok iyi anladığımı düşünürüm telefon yazılımı portlayamam ama iyi atarım işletme ve pazarlama bitirdim en iyi bildiğim şey web tasarımıdır. CSS PHP JS kullanabilirm ama asp bilmem güvenlik severim ve sağlayabilirim ilk miui deneyimim olacak bende kullanıcam mevlam nasip ederse xiaomi mi max 3 kamerası o kadar kötümü birde bu telefonu öneren skorpi hocam varmış ondan görüşlerini almak isterim son olarak bende adıyaman da yaşıyorum.

Birde bir sorum olacak neden sitemiz bu kadar sade miui genel rengi turuncu burasıda turuncu şık bir temaya sahip olabilirdi. :$:$:$

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Ben Mahmut Gazihan Arslan bilgisayardan çok iyi anladığımı düşünürüm telefon yazılımı portlayamam ama iyi atarım işletme ve pazarlama bitirdim en iyi bildiğim şey web tasarımıdır. CSS PHP JS kullanabilirm ama asp bilmem güvenlik severim ve sağlayabilirim ilk miui deneyimim olacak bende kullanıcam mevlam nasip ederse xiaomi mi max 3 kamerası o kadar kötümü birde bu telefonu öneren skorpi hocam varmış ondan görüşlerini almak isterim son olarak bende adıyaman da yaşıyorum.

Birde bir sorum olacak neden sitemiz bu kadar sade miui genel rengi turuncu burasıda turuncu şık bir temaya sahip olabilirdi. :$:$:$

Tablet ayarında telefon arıyorsanız tam o ayarda bir cihaz. Kamerayı daha denemedim. Skorpi hoca max 2 kullanıyor. Anladığım kadarıyla max 3 le arası iyi değil :)

thezalim02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut Gazi
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Meslek
Backend Front Edit
Konular
44
Tablet ayarında telefon arıyorsanız tam o ayarda bir cihaz. Kamerayı daha denemedim. Skorpi hoca max 2 kullanıyor. Anladığım kadarıyla max 3 le arası iyi değil :)
Telefonun kamerasıda önemli benin için yapay zekaya sahipmiş kamera al teknolojisine

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Güzel bir hafta sonu olması dileğiyle herkese İstanbul'dan sevgilerimle, günaydın, hayırlı sabahlar...

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah....
Max 2 ile 3 arasında çok belirgin farklar yok bana göre, ekran büyüklüğü ve dizayn haricinde...Max 3 ün kamerasının daha iyi olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar..

thezalim02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut Gazi
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Meslek
Backend Front Edit
Konular
44
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah....
Max 2 ile 3 arasında çok belirgin farklar yok bana göre, ekran büyüklüğü ve dizayn haricinde...Max 3 ün kamerasının daha iyi olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar..

Skorpi Hocam benim telefonum daha sıfır ben buna root atsam garantiden çıkarmı garantisi delta

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi Hocam benim telefonum daha sıfır ben buna root atsam garantiden çıkarmı garantisi delta
Delta ise çıkmaz....yeni cihaza Root atabilmeniz için öncelikle BL Kilidinizi açmanız gerektiğini biliyorsunuzdur sanırım, işlemlere başladınız mı?

thezalim02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut Gazi
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Meslek
Backend Front Edit