Sohbet Sohbet köşesi

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Note 9 Pro maceramı kısa sürsede mi11 8/256 ile taçlandırmayı düşünmekteyim, yazılımsal olarak ufak tefek sıkıntılar yaşayıpta custom romlarda çözüm arayışına girişiyor olsam yada cihazın ufak tefek şu olsa ne iyi olur dediğim şeyleride modüller ile idare ettirsemde nedense Xiaomi den vazgeçemeyecek bir hale geldim kullanım kolaylığımı buna etken bilmiyorum artık ama derya deniz özelleştirme oluşu sanırım bu seçimime etki ediyor. Umarım herkes gönlünce istediği cihaza sahip olur.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Herkese günaydın, hayırlı forumlar. Sıkıntılarımız var ise tüm sıkıntıları bir kenara bırakıp, işlediğimiz hatalar var ise gönülden tevbe edip Allah'ın huzurunda secde ederek af niyaz edip, benim gibi hata yapmamaya ve son pişmanlığın fayda etmeyeceğine özen göstermenizi, sevdiklerinizle mutlu,sağlıklı mutlu bir hafta geçirmenizi diliyorum. Dünya malı dünyada kalıyor, dost felan hikaye. Ailemize sadık olup, gönüllerini kırmayalım. Yoksa ben gibi kafanızı dört duvara koyup düşünüp, durursunuz. Allah benide yaptıklarımdan dolayı ıslah etsin, affetsin. Geçmiş pişmanlıklar kalıyor hep..

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Günaydın güzel insanlar. Derler ya "tilkinin dolaşıp dönüp geleceği yer kürkçü dükkanıdır". Aslında buradan gitmemiştim sadece Eylül ayından beri farklı telefon modelleri merakım nedeniyle, iphone, samsung, oppo, oneplus(8, nord,8t) telefonlarını kullandım. Hiçbiri özelleştirilebilirlik hususunda xiaomi telefonlar gibi değil. Düşünsenize tema mağazaları yok, yazı karakteri değiştirmek için bile bir çok işlem yapılması gerekiyor. Neyse bunlar göreceli işler önemli olan dostluk ve samimiyet. Hepinize sağlık ve esenlikler diliyorum.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Günaydın güzel insanlar. Derler ya "tilkinin dolaşıp dönüp geleceği yer kürkçü dükkanıdır". Aslında buradan gitmemiştim sadece Eylül ayından beri farklı telefon modelleri merakım nedeniyle, iphone, samsung, oppo, oneplus(8, nord,8t) telefonlarını kullandım. Hiçbiri özelleştirilebilirlik hususunda xiaomi telefonlar gibi değil. Düşünsenize tema mağazaları yok, yazı karakteri değiştirmek için bile bir çok işlem yapılması gerekiyor. Neyse bunlar göreceli işler önemli olan dostluk ve samimiyet. Hepinize sağlık ve esenlikler diliyorum.
Güzel ve son teknoloji diyebileceğimiz cihazada geçilir. Farklı cihazada geçilir ne olursa olur ama önemli olan dostluktur hocam. Hangi cihaza geçerseniz geçin hayırlısı olsun.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Mutlu Pazartesi...

İnsan çalışarak huzur buluyordu. Ve yaşanılan o huzur öylesine büyüktü ki Pazartesi gününe ait mesai başlangıcı bir şenlik gibiydi. İnsan bayrama gider gibi işine gitme arzusu duyduğundan ilk mesai gününün adı "Mutlu Pazartesi" olmuştu. Yine emek verilecek, evde bekleyenler azimle çalışanın getireceği rızıktan nasiplenecekti. Çocuk doyacak, anne doyacak ve birliktelikler huzur bulacaktı. İnsan kendi hayatına mana arayınca, çalışabildiğimiz ve adanabildiğimiz ölçüde pazartesiler hep mutlu olacaktı.

Gününüz aydın sabahınız hayırlı olsun.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Mutlu Pazartesi...

İnsan çalışarak huzur buluyordu. Ve yaşanılan o huzur öylesine büyüktü ki Pazartesi gününe ait mesai başlangıcı bir şenlik gibiydi. İnsan bayrama gider gibi işine gitme arzusu duyduğundan ilk mesai gününün adı "Mutlu Pazartesi" olmuştu. Yine emek verilecek, evde bekleyenler azimle çalışanın getireceği rızıktan nasiplenecekti. Çocuk doyacak, anne doyacak ve birliktelikler huzur bulacaktı. İnsan kendi hayatına mana arayınca, çalışabildiğimiz ve adanabildiğimiz ölçüde pazartesiler hep mutlu olacaktı.

Gününüz aydın sabahınız hayırlı olsun.
Her sabah sizin gibi, değerli insanların mesajlarını görmek güzel oluyor. Allah sağlık sıhhat versin sizlere. Tekrar selamlar.

Üst Alt