Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Geçenlerde Türkiye ' nin en zenginlerinden birinin Tarabya' daki yalısının önünden geçiyorum. Önümde yürüyen orta yaşlarda iki kadının konuşması dikkatimi çekti. Burada çalıştığını düşünsene kız dedi arkadaşına, denize sıfır of...
Yalıya sahip olmayı değil de orada çalışmayı hayal edecek kadar psikolojik fakir olmak beni çok yaraladı...

Gününüz aydın sabahınız hayırlı olsun. Sevdiklerinizle güzel ve mutlu bir hafta sonu dilerim.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bizim evde bozuk olduğunu söylediğim bi pc vardı ya. Ar-Ge çalışmalarım sonucu sorunu çözdüm. uzun bi süreç oldu bu yüzden lastik gibi anlatabilirim :D . Önce sorun; açılırken bu aşağıdaki yazının sonsuza kadar sürmesi + mavi ekran vermesiydi, bunu ağ butonunu kapatarak (sistem açılınca açıyordum) + bi tane ağ'ı etkilemeyecek ağ sürücüsünü kapatarak çözmüştüm. (fotoğraf internetten)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burayı kısa geçiyorum; sonra donup tepki vermemeler meydana geldi ve olayın ağ ile ilgisi olmamaya başladı. bilgisayarın açma tuşuna basınca gelen ekran var ya, bios'a geçebildiğimiz ekran. İşte o ekranda uzun kalırsa açılmıyor, kısa kalırsa açılıyordu. Lakin açıldığında da bi süre sonra tepki vermiyordu. Sonra bios'ta bulduğum bir ayarı kapattım 'built-in lan' sonra tekrar denedim. Bu sefer üstteki yazıların olduğu aşama yerine 'operating system not found' dedi . O an beyne kan sıçradı drunk~~ . yeniden başlattım bios'a geçmeyi denedim tabi uzun sürdü, geçtiğinde ise bir de ne göreyim? Pc hdd'yi görmüyor. Bilgisayarı açabildiğim sırada hemen aygıt yöneticisinden hdd ile ilgili ne sürücü varsa ''sürücü güncelleştir > bilgisayarı tara > aygıt sürücüsü listesinden seçme'' kısmından hepsini değiştirdim hala sorunsuz devam ediyor. :) İyi oldu linux kurdum yetmedş bana android haha--haha--

umutcanyangoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umutcan
Cihazım
Redmi note 8pro
Meslek
Oto Ekspertiz
Konular
14
Ah gönül istiyor ki 1400 küsür sohbet sayfasını otur baştan aşağı oku Herkese merhaba arkadaşlar mersinde yaşıyorum, iklim kaynaklı sıcak kanlı insanımdır 25 yaşındayım. Herkese iyi forumlar diliyorum

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bugünkü pazar neşeniz...

Bir Alman mühendis Türkiye' deki yol yapımında çalışırken ustabaşı yanına gelir.
" Dozerin paleti kırıldı efendim." der.
Mühendis, " Kepçeyi kullanın öyle ise." diye talimat verir.
Bir saat sonra ustabaşı yeniden gelir. " Kepçenin de dişleri kırıldı efendim. Kayayı geçemiyoruz."
Alman mühendis şaşkındır. "Vay canına... Ne kayaymış arkadaş. Bu kadar sert kaya olur mu?"
Ustabaşı," Kayadan değil efendim. Orada bir yatır var, ondan. " der.
Mühendis sorar, " Peki ne yapalım? "
" Evliyaya bir Koç kurban edelim. O zaman her şey yoluna girer işimize devam ederiz. "

Koç kesilir. Bir kısmı yenir bir kısmı da dağıtılır. Ertesi gün dozer bir hamlede kayayı söküp atar.
Ustabaşı gülerek, " Gördünüz mü efendim? " der.
Alman mühendis şaşkın," Şu işe bak yahu..." der. " Sizin ölünüz bile bu kadar rüşvetçi ise dirinizden Allah korusun..."

Sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir pazar günü dilerim.

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar, güzel bir hafta olması dileğiyle, İstanbul'dan sevgilerimle

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Üst Alt