Sohbet Sohbet köşesi

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Galiba çözdüm. altında bir tuş var bunun wifi-bluetooth bağlantısı için incelerken o açıkken başlatılamadığını o kapalıyken açılabildiğini fark ettim. Mavi ekran verip yeniden başlatmaya gelecek olursak, aygıt yöneticisinden tahmini driver devre dışı bıraktım ağ ile ilgili. Galiba çözüldü hala bir sorun yok.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Arkadaşlar ben bu xiaominin yazılımlarını mi frim harici nerden indirebilirim bigota migota felan yazıyor bazı linklerde

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
note 9s 128 gb
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
43
herkese hayırlı haftalar aman dikkat virüs aldı başını gidiyor maske mesafe lütfen dikkat edelim.
gerekmedikçe evden çıkmayalım. Maske Mesafe .... lütfen

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Arkadaşlar ben bu xiaominin yazılımlarını mi frim harici nerden indirebilirim bigota migota felan yazıyor bazı linklerde

Resmi romları kastediyorsunuz sanırım. İlgili linkten cihazınızı seçtikten sonra karşınıza gelen ilk ekranda indireceğiniz rom dosyaları recovery oluyor, fastboot rom dosyalarını indirmek için ise download rom yanındaki flashing guide tıklayın ve fastboot update seçin açılan sayfadan cihazınızın global,eaa,russia,india romlarından herhangi birini indirebilirsiniz. Bigota xiaominin dosyaları barındırdığı domainin bir uzantı adı önem arz etmiyor.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Aman en son yorum yaptım diye uygunsuz dil diye 50 ceza puanı vermişlerdi Fener Trabzon maçı günü. Trabzonlu adminlere dikkat.
sen bilirsin ceza puanına cezaya nereden bakıyoruz bulamadım profilde :D 2-3 tanede bende olması lazım merak ettim nerede yazıyor

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
sen bilirsin ceza puanına cezaya nereden bakıyoruz bulamadım profilde :D 2-3 tanede bende olması lazım merak ettim nerede yazıyor
Bir yerde yazmıyor, kullanıcılar bu bilgiye erisemiyorlar maalesef, cezai yaptırım alan kullanıcıya bildirim geliyor. Denemek ister misiniz hocam? :)

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Bir yerde yazmıyor, kullanıcılar bu bilgiye erisemiyorlar maalesef, cezai yaptırım alan kullanıcıya bildirim geliyor. Denemek ister misiniz hocam? :)
Yok ben bılıyom zaten. Su siralar diriliş okuyom vıcdan azabı cekerım kendı kendımı sucsuz yere mahkum edersem :S arkadaş daha tecrübeli olduğu için teyıt etmek ıstedıydım :D

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Yok ben bılıyom zaten. Su siralar diriliş okuyom vıcdan azabı cekerım kendı kendımı sucsuz yere mahkum edersem :S arkadaş daha tecrübeli olduğu için teyıt etmek ıstedıydım :D
Kendisi size yanıt veremez çünkü geçtiğimiz günlerde süresiz olarak aramızdan ayrıldı. Sizlere İyi geceler. :)

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Kendisi size yanıt veremez çünkü geçtiğimiz günlerde süresiz olarak aramızdan ayrıldı. Sizlere İyi geceler. :)
ceza sistemine eleştirim olsun o zaman buda ; ceza ıslah amaçlı olmalıdır, perma bana hayır :)

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Perma ban yememistir herhalde arkadas ya daha cok kendi istegi ile uzaklasmis gibi.

Üst Alt