- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Hayrola hocam ? Bir sıkıntı mı oldu ?Gün aydı mı ki
Hayrola hocam ? Bir sıkıntı mı oldu ?Gün aydı mı ki
Hayrola hocam ? Bir sıkıntı mı oldu ?
Geceleri geç saatlere kadar oturmayıp, erken yatmayı ve en az 8-9 saat uyumayı denediniz mi hiçYok kıymetli hocam sadece uykum var.. )
Aman hocam korkutmayınYok kıymetli hocam sadece uykum var.. )
Bende 24 ay boyunca günde maksimum 30 dakika kadar uyudum, uyumadım. Uyku çok önemli, şimdi bomba gibisiniz yaşınız genç, o bamba patlayınca ne olacak birde onu düşünün.Ben 4-5 saatlik uykuyla duruyorum ama her zaman bomba gibiyim.
Hocam elimde olan bir şey değil uyumak zaman kaybı bana göre yani bende arada uyuyorum 7-8 sadece izinli oldugum gün oda. Bana yetiyor kimi insan 10 saat uyur uykusu olur kimisi 5 saat uyur dinç olur. Ben çok uyuduğumda kötü oluyorum uykum oluyor hep.Bende 24 ay boyunca günde maksimum 30 dakika kadar uyudum, uyumadım. Uyku çok önemli, şimdi bomba gibisiniz yaşınız genç, o bamba patlayınca ne olacak birde onu düşünün.
Hocam, yaşım 62, bizde bir zamanlar gençtik, maalesef gençler bizim bazı dediklerimizi ya kaale almıyor yada kendi bildiklerini okuyorlar, halbuki tecrübeye bir kulak verseler, kendi çıkarlarına olacakBende 24 ay boyunca günde maksimum 30 dakika kadar uyudum, uyumadım. Uyku çok önemli, şimdi bomba gibisiniz yaşınız genç, o bamba patlayınca ne olacak birde onu düşünün.
Hocam 5 saati bile zor uyuyorum ya Daha doğrusu erken yatma problemi var akşamcı olduğumda 3-4e kadar oturuyorum gece sonra uyuyorum, sabahcı oldugumda da öğlen 3 de işten çıkıyorum eve gittiğimde 6-7 gibi bi çöküyorum baya bi uykum geliyor ama uyumuyorum sonra gece 1 de uyuyorum sonra 6 da kalkıyorum uyuyabilirsem.Hocam, yaşım 62, bizde bir zamanlar gençtik, maalesef gençler bizim bazı dediklerimizi ya kaale almıyor yada kendi bildiklerini okuyorlar, halbuki tecrübeye bir kulak verseler, kendi çıkarlarına olacak
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Papatya çayı için, mışıl mışıl uyursunuz, tecrübe ile sabitHocam 5 saati bile zor uyuyorum ya Daha doğrusu erken yatma problemi var akşamcı olduğumda 3-4e kadar oturuyorum gece sonra uyuyorum, sabahcı oldugumda da öğlen 3 de işten çıkıyorum eve gittiğimde 6-7 gibi bi çöküyorum baya bi uykum geliyor ama uyumuyorum sonra gece 1 de uyuyorum sonra 6 da kalkıyorum uyuyabilirsem.
Ama kış geliyor rahat uyurum yazın Antalyadaki cehennem sıcaklarında uyumak mümkün olmuyor maalesef.