Sohbet Sohbet köşesi

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Öncelikle hayırlı olsun hocam, Allah utandırmasın.. Bol kazançlar..
Sorunuza gelecek olursak, bu işinizi görür mü?
Hocam dediğim gibi,hani ekran nasıl tamir edilir,anakart nasıl yenilenir falan onları biliyorum da bu tornavida olayları konusunda en ufak bilgim yok.Hani Xiaomi,iPhone,Oppo,Huawei,Samsung falan hani bilindik markaların tornavidaları da olsun yeter hani all in one olsun yani.Zaten bilgisayarlar için öyle çok çeşit tornavida gerekmiyor genel olarak küçük yıldız büyük yıldız :D,anca bu kadar biliyoruz hocam.Ayrıca linke baktım da ürün şuan da yok dedi başka bildiğiniz var mıdır?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam dediğim gibi,hani ekran nasıl tamir edilir,anakart nasıl yenilenir falan onları biliyorum da bu tornavida olayları konusunda en ufak bilgim yok.Hani Xiaomi,iPhone,Oppo,Huawei,Samsung falan hani bilindik markaların tornavidaları da olsun yeter hani all in one olsun yani.Zaten bilgisayarlar için öyle çok çeşit tornavida gerekmiyor genel olarak küçük yıldız büyük yıldız :D,anca bu kadar biliyoruz hocam.Ayrıca linke baktım da ürün şuan da yok dedi başka bildiğiniz var mıdır?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam aynen böyle yazdım ama dediğim gibi, çok bilmiyorum hocam bu tornavidayı falan.Hani mevcut olanlardan bir tanesinin linkini verebilirseniz sevinirim

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam aynen böyle yazdım ama dediğim gibi, çok bilmiyorum hocam bu tornavidayı falan.Hani mevcut olanlardan bir tanesinin linkini verebilirseniz sevinirim
Hocam tornavidadan bende anlamam sadece sorunuz üzerine Google amcaya sordum sonuçları size attım.. Mevcut olanlardan derken satışta olanı diyorsanız buyurun

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam tornavidadan bende anlamam sadece sorunuz üzerine Google amcaya sordum sonuçları size attım.. Mevcut olanlardan derken satışta olanı diyorsanız buyurun
Tamamdır hocam teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocalarım selamlar.İnternette arattım ama emin olmadığım için yazıyorum.Ben yakında tamirata başlayacağım,yeterli bilgim var.Fakat ki tornavida seti olarak içinde iPhone ve çoğu Android cihazı kapsayan bir tornavida seti biliyor musunuz?Aliexpress falan olmasın yeter(yurtdışı yani)

Hocam evde bundan var ve çok çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

İşyerinde de bu duruyor ve bu da son derece güzel. Daha uygun fiyatlı düşünürseniz buna da bakabilirsiniz.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

İşyerinde de bu duruyor ve bu da son derece güzel. Daha uygun fiyatlı düşünürseniz buna da bakabilirsiniz.

Hmm teşekkürler hocam sağolun bakıyorum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ikisine de baktım fakat ikiside stokta yok :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hmm teşekkürler hocam sağolun bakıyorum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ikisine de baktım fakat ikiside stokta yok :D
Aynen hocam maalesef marketimizde stokta yok ama farklı mağazalarda vardır belki bir göz atabilirsiniz. Ben sadece model önerisi olarak sundum :)

Üst Alt