Sohbet Sohbet köşesi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
İstanbul'da yaşıyordunuz değil mi hocam.. o zaman yol rotami söylersem İstanbullu ahali anlar. Sultanbeylinden Cengelkoye.. :D
Günaydın iyi pazarlar pazar keyfi yapan ve benim gibi yollarda olan herkese

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
İstanbul'da yaşıyordunuz değil mi hocam.. o zaman yol rotami söylersem İstanbullu ahali anlar. Sultanbeylinden Cengelkoye.. :D
Evet hocam ben de her gün Sancaktepe Kavacık arasında mekik dokuyorum ama sizin işiniz benden daha zormuş... Allah kolaylık versin hepimize

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bugünkü pazar neşeniz...

Memleketin birinde üç kere camiye gitmeyeni idam ediyorlarmış. Usulden de üç dileğini yerine getiriyorlarnış.
Adamın biri hiç camiye gitmiyormuş ve tabi yakalanmış. İdam etmeden önce sormuşlar.
" Söyle bakalım. İlk dileğin ne?"
" Vezirin karısıyla yatmak istiyorum."
demiş adam.
Vezir itiraz edecek olmuş ama padişah, " Mecbur..." demiş ve adam Vezirin karısıyla birlikte olmuş.
İkinci dileğini sormuşlar. Bu sefer adam padişahın karısıyla birlikte olmak istemiş.
Bu sefer padişah itiraz edecek olmuş ama herkes " Mecbur..." demişler ve adam geceyi padişahın karısıyla geçirmiş.
Ertesi sabah, " Son dileğin nedir?" diye sormuşlar. Adam bir vezire bir de padişaha bakmaya başlamasın mı?
Vezir bakmış adamın niyeti kötü namus elden gidecek, " Durun yahu..." demiş." Ben sanki bunu camide gördüm gibi...".
Padişah tabi hemen atılmış." Ne gibisi lan.. Benim yanımda kılıyordu ya...."

Gününüz aydın sabahınız hayırlara vesile olsun dostlar. Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir pazar günü dilerim.

Üst Alt