Hocam kusura bakmayın ama burada suç sizin gibi görünüyor... Beğenmeme işini "intikam" meselesi haline getirenler yüzünden bu forumda da beğenmeme işi kaldırılmıştı. Gerçek anlamda forumdan yararlanmayı engelleyen bir davranış bu. İşe yaramayan, katılmadığımız mesajları beğenmeyelim ki sonradan konuyu/mesajı okuyanlar işe yaramadığını bilsinler. Biz sizi forum adabını bilir zannederdik, bu davranışı size yakıştıramadım
Eğer ki forum yönetimi "beğenmeme" seçeneğini eklediyse aynı yönetim bu seçeneği art niyetli kullananlara da ceza vermeli bence. Açık söyleyeyim eğer o forumda yönetici olsaydım şu an uzaklaştırmıştım sizi.
Neyse ki değilim
XDA kaynak kodları yayınlamayan, public hale getirmeyen ya da istendiğinde vermeyen romları güvenlik nedeniyle yasaklıyor ve linklerini kaldırıyor hocam. Hakan hocadan da istemişlerdi ve telegram gruplarında vermeyeceğini, rom yasaklanana kadar orada duracağını söylemişti. Galiba XDA güvenli olmadığı için yasakladı o romu. Neden yayınlamıyor, neden çekiniyor ya da gerçekten güvensiz mi onu bilmiyorum ama.