Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Buraya NOT düşüyorum, en fazla 1 ay, hadi bilemedin 2 ay...saf Android kullanamayacaksınız ve yine Xiaomiye döneceksiniz...Cihaza kesinlikle lafım yok, muhteşem bir cihaz ama siz artık bir MIUI Seversiniz....ve Xiaomiye döneceksiniz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam sanmıyorum döneceğimi.Eu Rom dan.başka heyecan verecek Rom kaldımı
?süreç gösterecek
Konu EU Rom değilki hocam, söz konusu bağımlılık MIUI Arayüzü...aksi olsa, şu an AOSP Romların şahı RR var ama elim bir türlü yüklemeye gitmiyor

Ben demiştim demeyi asla sevmiyorum ve çok değerli Sayın DOBERDEN hocama, yeni cihazı Xiaomi Mi 10 Pro nun hayırlı olmasını ve iyi günlerde kullanmasını diliyorum

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Ben demiştim demeyi asla sevmiyorum ve çok değerli Sayın DOBERDEN hocama, yeni cihazı Xiaomi Mi 10 Pro nun hayırlı olmasını ve iyi günlerde kullanmasını diliyorum

Hocam Teşekkürler aynen katılıyorum yazdıklarınıza yapamadım..Olmadı..Ne yapayım ? Çareyi kıramadığım kardeşim Emre Beyde benim bu durumumu bildiğinden onunda katkısı ile ''DÖNDÜM'' dönmem dediğim başta siz olmak üzere herkesten özür dilerim.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam Teşekkürler aynen katılıyorum yazdıklarınıza yapamadım..Olmadı..Ne yapayım ? Çareyi kıramadığım kardeşim Emre Beyde benim bu durumumu bildiğinden onunda katkısı ile ''DÖNDÜM'' dönmem dediğim başta siz olmak üzere herkesten özür dilerim.
Estağfurullah hocam, olurmu öyle şey, ben artık sizi, sizden çok daha iyi tanıyorum... Mi10 Pro muhteşem bir cihaz

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

Vallahi hocam, bende bekliyordum ama bu kadar çabuk olmasını da tahayyül bile etmezdim. Hani derler ya sözün bittiği yer, ben işte tam da oradayım. Bu ne hız yahu? facepalm~~
Sizin vasıtanızla bende kendisine hayırlı olmasını dilerim.
Not : DOBERDEN hocam Mi11 pro için ön sipariş verdi mi diye merak etmeyeceğim artık. Çünkü kesin vermiştir... giggle~~ giggle~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Vallahi hocam, bende bekliyordum ama bu kadar çabuk olmasını da tahayyül bile etmezdim. Hani derler ya sözün bittiği yer, ben işte tam da oradayım. Bu ne hız yahu? facepalm~~
Sizin vasıtanızla bende kendisine hayırlı olmasını dilerim.
Not : DOBERDEN hocam Mi11 pro için ön sipariş verdi mi diye merak etmeyeceğim artık. Çünkü kesin vermiştir... giggle~~ giggle~~
Hocam, bende zaten kendisine Mi11 i önerdim, kesin alacak onu

Üst Alt