- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
Çok teşekkür ederim hocam.
Farkındaysanız doğum gününüzü de tebrik etmedim.Teşekkür ederim hocam amin cümlemize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Koçara doğum günümü kutlayanların mesajlarını beğenmemişsiniz hocam dikkatimden kaçmadı.
Çok fazla arkadaşım yok hocam 2-3 kişi şuanda zaten forum dışı 5 kişi kutladı sadece bende forumdaki dostlar kutlar sevinirim dedim.Farkındaysanız doğum gününüzü de tebrik etmedim.
Ben insanların böylesine özel ve anlamlı günlerinin sosyal medya üzerinden yada herhangi bir forum üzerinden hatırlanıp kutlanılmasına pek alışkın değilim. Söz meclisten dışarı mizacen de bana pek uygun bir davranış gibi gelmiyor. Sevdiklerimin olsun, akraba yada dostlarımın; yakınımdaysa selamlaşıp kucaklayarak, uzaktaysa sesini duyarak yanlarında olduğumu hissettirmek bana daha doğal ve samimi geliyor. ( Hoş bu corona günlerinde yakınımızdakilere de ancak telefon vasıtasıyla ulaşabiliyoruz ya...)
Yani meselenin sizinle alâkası yok. Lâkin içinizde bir ukde kaldıysa beğenenlerin parmaklarına sağlık diyorum.
Bu da benden olsun....![]()
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Doğum günün kutlu olsun kardeşim ailen ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere inşallah25 Eylül geldi doğum günüm, nice mutlu senelerim olur inşallah.![]()
Eeeee, yeni yaşınızın ilk günü nasıl geçti, geçiyor, neler yaptınız /yapıyorsunuz /yapacaksınız25 Eylül geldi doğum günüm, nice mutlu senelerim olur inşallah.![]()
Hayırdır inşallah, daha karpuz kesecektikBir müddet kendinize iyi bakın. Bir müddet buralar da yokum Allah'a emanet