Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Ben zaten kötü demedim ki...bende de mesala dandik ÇİN malı bir telefon var ama şu ana kadar ondan daha iyisini göremedim...
Skorpi hocam bu dandik ÇİN malı telefona, Xiaomi'lerin Efendisi diyor hatta... 8=) haha--

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Adı Xiaomi olan hangi cihaz değil ki hocam? Bence hepsi dandik... facepalm~~ mm~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Adı Xiaomi olan hangi cihaz değil ki hocam? Bence hepsi dandik... facepalm~~ mm~~
Siz yapmayın bari hocam...Xiaomi'nin kıymetini bilmek lazım...Mi10 Ultra'yı bekliyorum, hasta oldum telefona, bırakın dandik ÇİN malı olsun

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Siz yapmayın bari hocam...Xiaomi'nin kıymetini bilmek lazım...Mi10 Ultra'yı bekliyorum, hasta oldum telefona, bırakın dandik ÇİN malı olsun

Bende Xiaomi 'nin son efsanesi var zaten hocam. Dandik mandik ama 2.5 yıldır şeytan kulağına kurşun daha tık demedi. Zaten derse bu mantıksız fiyat politikası yüzünden herhalde son Xiaomi cihazım olur.
Mi10 Ultra nın gelmesini bende dört gözle bekliyorum. En azından dostumuzun elinde görürüz. Zira sizi bu kez hayli kararlı gördüm.
Şimdiden hayırlı olsun...

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Merhaba Customiuzer kullanan varmı müzik efekti çalışmıyor şuan mi room twrp den resetleme yaptıktan sonra oldu. Edxposed yüklü modül aktif ne yaptıysam olmadı önceleri çalışıyordu

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bende Xiaomi 'nin son efsanesi var zaten hocam. Dandik mandik ama 2.5 yıldır şeytan kulağına kurşun daha tık demedi. Zaten derse bu mantıksız fiyat politikası yüzünden herhalde son Xiaomi cihazım olur.
Mi10 Ultra nın gelmesini bende dört gözle bekliyorum. En azından dostumuzun elinde görürüz. Zira sizi bu kez hayli kararlı gördüm.
Şimdiden hayırlı olsun...
Hocam, çok ama çok kararlıyım valla...Mi Max 3 cihazımla gittiği ve beni götürdüğü yere kadar gideceğim inşallah

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Merhaba Customiuzer kullanan varmı müzik efekti çalışmıyor şuan mi room twrp den resetleme yaptıktan sonra oldu. Edxposed yüklü modül aktif ne yaptıysam olmadı önceleri çalışıyordu

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merhaba hocam customiuzer konuya yazsanız daha hızlı çözüme kavuşursunuz

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Kıymetli hocam, nesiller yetiştirmiş bir öğretmen olarak sizlerden böyle şeyler duymak beni ne kadar onurlandırdı tarif edemem..

Ayrıca Reaxionreis beni dün çok guldurdunuz;)
Madem oyunbozanlık yaptınız, ben de amiyane tabirle laga luga yapanlara, goygoy meraklılarına ve ( sizin ifadenizle) " yürüyenlere.. " açık ve net mesaj olarak söyliyebilirim....
Buse S. Yıldız hanımefendi, son derece aklı başında, modern, çağdaş, fikriyatıyla ve düşünceleriyle de kendisini tanıyan taraflı tarafsız herkesten saygı görmesi gereken tam bir cumhuriyet kızıdır. En azından ömrünün yarısını onun gibi nesiller yetiştirmeye harcamış bir eğitimci olarak bende bu intibayı uyandırmıştır.
Miuitürkiye forum ahalisine duyurulur...

Üst Alt