Sohbet Sohbet köşesi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Yine bir starbucks günümüzde, öğrenmeye ve bilgi araştırmaya devam ediyorduk :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Çalıştığım yere gelen İranlı kadınların %99'u vucudu dövme dolu ve hristiyan kolyesi takıyor şimdi farkettim.
İran da Hristiyan.Yahudi de var azınlıkta olsa tamami.Müsluman değil..

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Kalabalık ve gürültülü olmasının sebebi sunduğu comfort zone ve kahve tadının da güzel olması. Tabii, her şube için aynı şeyi söyleyemeyiz. Benim gittiğim sadece 2 şube vardır. Bunlardan birisi Ümraniye birisi de Kadıköy'dür. Ha bir de hiçbir çalışanının müşteriler hakkında din/dil/ırk hakkında konuştuklarını da görmedim :) Onun için Starbucks adamdır. En azından benim nezdimde iki şubesi böyle.
Hayatta gitmeyeceğim tek yer Starbucks'tır. Kalabalık, gürültülü ve rahatsız sandalyelere sahip olan kahveci.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Kalabalık ve gürültülü olmasının sebebi sunduğu comfort zone ve kahve tadının da güzel olması. Tabii, her şube için aynı şeyi söyleyemeyiz. Benim gittiğim sadece 2 şube vardır. Bunlardan birisi Ümraniye birisi de Kadıköy'dür. Ha bir de hiçbir çalışanının müşteriler hakkında din/dil/ırk hakkında konuştuklarını da görmedim :) Onun için Starbucks adamdır. En azından benim nezdimde iki şubesi böyle.
Tabi hocam zevk meselesi. Ben daha küçük nezih kahvecileri tercih ediyorum nedense denize karşı sessiz sakin kahve yudumlamak çok güzel geliyor.
(6 aydır gitmedim hiç tabi ama bakalım)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
İyi geceler. Harmony os hakkında video gördüm. Bazı yorumlarda instagram foto koymada çözünürlüğün kötü olması çöp olacağı anlamına geliyormuş (diğer androidler sanki çok iyi bu konuda gibi). Bir de youtube yok diye tercih etmem diyenler olmuş dedim youtube vancedden bahsedeyim işlerine yarar, 1. gördüğüme söyledim 2. gördüğüme de söyledim bi baktım 3 yorum. Dedim tamam kimse tanımıyo ben de kendimi boşa yormayayım bu söyleyerek bitmez. Hayatımda değiştirmem gereken en önemli şey üşengeçlik. Bunu halletsem çok daha rahat yaşayacağım günlerimi.

Üst Alt