- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Özlettiniz Sabri hocamHerkese iyi günler uzun bir aradan sonra tekrar ailenize katıldım
Özlettiniz Sabri hocamHerkese iyi günler uzun bir aradan sonra tekrar ailenize katıldım
artık buralardayımÖzlettiniz Sabri hocam
Hocam burası instagram miydi ben MIUI Türkiye diye gelmiştim amaİyi günler yakışıklırı görelimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Olsun ve hocam farklılık olsun beni beğenmeyen herkese teşekkür ederim ben çok yakışıklıyım kendime göre.Hocam burası instagram miydi ben MIUI Türkiye diye gelmiştim ama
Buse bu mesajı Redmi Note 8 cihazından Tapatalk kullanarak gönderdi
Üzdünüz kıymetli Mustafa hocam.. Xiaomi kullanmasaniz bile her zaman gönül dostluğumuz baki.. Sizi tanımış olmak bile büyük mutluluk. Fazla arayı uzun tutmayınKıymetli Miui Türkiye paydaşları. Dört yılı aşkın bir süredir siz değerli dostlardan yararlı bilgiler edindim. Sizlerden çok şey öğrendim,özellikle de sizlerden öğrendiğim karşılıksız yardım etmenin önemini pekiştirerek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Xiaomi mi 5 ile başlayan beş yıldan fazla xiaomi alışkanlığımdan belki de geçici bir süre için ayrı kalacağım. Forumda tanıştığım siz değerli dostları unutmayacağıma dair söz veriyor, hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu ömür diliyorum. Allaha emanet olunuz.