Sohbet Sohbet köşesi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Herkese günaydın. Öyle ya da böyle dünya dönüyor işte. Saman gibi tatsız bir gün peh. Hiçbir şey yapasım yok, keşke bütün gün uyuyarak uyandığımda her şeyin rüya olduğunu söylesem.
DOBERDEN hocam hayırlı güzel günlerde kullanın insallah..

Eyüp Batuhan hocam zaten can acısı(manevi) ile bir güne uyandım kendi derdime sizi de ekledim duygusal olarak.. İyice yıkıldım. Allah kimseye haksızlık yapmaya izin vermez, vermişse de yapana daha kötüsünü yaşatmak için. Babanızı haksız yere özgürlüğünden alikoyanlarin hatasını anlamaları dileğiyle . Yoksa alınan ah büyük.

Son düzenleme:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Öncelikle herkese günaydın, Buse S. Yıldız serkan85 , babamı cuma günü gözaltına altına aldılar fetöden dolayı, haksız yere bir itiraf sonucu tutuluyor. Bügün avukatla irtibata geçeceğiz. Babama üzülüyorum, ben ve kardeşlerim okusun diye 15 yıllık kaban giyiyordu, daha yeni borçlarını yola sokabilmişti. Allah büyük, haklı olanın yanında olacaktır inşaallah. Zaten evin kapısından çıkarken en çok kendi çalıştığı 12 yıllık adliyenin ondan şüphe duymasıydı. Hayırlısı olsun.

Adelet yerini bulur inşAllah. Umarım haksız yere kalmaz içerde. Rabbim yardımcınız olsun.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Adelet yerini bulur inşAllah. Umarım haksız yere kalmaz içerde. Rabbim yardımcınız olsun.
Herkese günaydın. Öyle ya da böyle dünya dönüyor işte. Saman gibi tatsız bir gün peh. Hiçbir şey yapasım yok, keşke bütün gün uyuyarak uyandığımda her şeyin rüya olduğunu söylesem.

Eyüp Batuhan hocam zaten can acısı(manevi) ile bir güne uyandım kendi derdime sizi de ekledim duygusal olarak.. İyice yıkıldım. Allah kimseye haksızlık yapmaya izin vermez, vermişse de yapana daha kötüsünü yaşatmak için. Babanızı haksız yere özgürlüğünden alikoyanlarin hatasını anlamaları dileğiyle . Yoksa alınan ah büyük.
Amin arkadaşlar teşekkür ederim.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Teşekkürler sağolun..

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Öncelikle herkese günaydın, Buse S. Yıldız serkan85 , babamı cuma günü gözaltına altına aldılar fetöden dolayı, haksız yere bir itiraf sonucu tutuluyor. Bügün avukatla irtibata geçeceğiz. Babama üzülüyorum, ben ve kardeşlerim okusun diye 15 yıllık kaban giyiyordu, daha yeni borçlarını yola sokabilmişti. Allah büyük, haklı olanın yanında olacaktır inşaallah. Zaten evin kapısından çıkarken en çok kendi çalıştığı 12 yıllık adliyenin ondan şüphe duymasıydı. Hayırlısı olsun.
Hocam çok geçmiş olsun umarım adalet en kısa zamanda tecelli eder. Maalesef ülkemizin başına bela olan bu güruh yüzünden çok sayıda madur oluştu ki çoğu işinde gücünde insanlar. Allah yardımcınız olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DOBERDEN hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Nasıl memnun musunuz cihazdan :)

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam çok geçmiş olsun umarım adalet en kısa zamanda tecelli eder. Maalesef ülkemizin başına bela olan bu güruh yüzünden çok sayıda madur oluştu ki çoğu işinde gücünde insanlar. Allah yardımcınız olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DOBERDEN hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Nasıl memnun musunuz cihazdan :)
Teşekkürler sağolun dün aldım yeni yeni cihazı tanımaya çalışıyorum ilk izlenim güzel ....

Üst Alt