- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 0
Doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum dostlar. Kafayı yemek üzereyim. Şubat sonunda başladığım işte (IBM) (bakmayın ismine içerisi hiç iyi değil) mart sonu gibi evlere gönderildik. İlk ay mart sonuna kadar hiç bir iş öğrenemedim, bir şey öğretmediler sadece izle dediler. Mart sonundan nisan sonuna kadar evde idim evde sadece mailleri takip et dediler, öyle bir ay daha gitti. Sonra koskoca ekipten bi dünya adam çıkardılar, kaldı 4 kişi. Hadi dediler işi öğren. Evden ne kadar olursa o kadar işte. Şimdi iş geldi çattı vardiyaya neden giremiyorsun kısmına. 3 vardiya dönüyor. Sabah 7- öğlen 3 /. Öğlen 3 akşam 11 ve akşam 11 sabah 7
Ve her gün normalde. 3 hafta full çalışma cumartesi pazar dahil. Sonra 1 hafta izin. Ama pandemiden bu yana bu düzen yok.
Ben ilk günden bu yana hep normal çalışıyorum. Hafta sonu tatil. İş okadar ağır ki. Gün içinde onlarca işle anında canlı ilgilenmek zorundasın. Sürekli mail ticket trafiği. Sürekli disk alarmları, down alarmları, kafayı kaldıramıyorsun. Benden başka çalışan herkes enaz 3 senelik. Ben işi daha tam kapamadım. Onlar işi çatır çatır yapıyor. Benim hala vardiyaya girememe durumuma sinir olmuşlar. İçlerinden bir kaçı bana laf sokuyor. Algılayamıyorsun diyorlar, unutuyorsun diyorlar, sürekli aynı soruları soruyorsun biz sıkıldık cevap vermekten plak gibi dönmekten diyorlar. Üstüne şimdi takım lideri arkadaş birde başka bir ekibin işini daha bana yıktı. Hiç bilmediğim bir işi. Ve 1 Eylül itibariyle tek başına takip edeceksin diyorlar. İnanılmaz daraldım. Bilmediğim bir işi 3-4 günde öğrenmemi bekliyorlar. 7 yaşında bir kızım var. 42 yaşındayım. Evliliğim de çatırdıyor. Aile terapisine gidiyoruz. İşten çıksam ihtiyaçlar kalır. Çıkmadan çalışsam kafayı yicem. Eleman olmadığı için işten çıkarmıyorlar. Kendin istifa edersen et cevabı aldım. Bilmiyorum ne yapcam. Psikolojim iyice bozuldu dostlar. Skorpi abi sen görmüş geçirmiş adamsın bi akıl ver Allah aşkına.
İnşallah herşey düzene girer hocam üzüldüm.