Herkes AOSP kullanmaya başlıyor yavaş yavaş.Herkese günaydın, iyi forumlar. Save_Mi hocam, bugün root ve pixel romu kuracağım inşaallah. Bakalım nasıl olacak MIUI 12' den sonra.
Değişiklik olsun istedim. Sıkıldım biraz hocamHerkes AOSP kullanmaya başlıyor yavaş yavaş.
Hocam Aosp romları seviyorsanız sorun yok, ben miui arayüzüne alışkın olduğum için aosp romlar çok yalın geliyor bana, miui ile kıyaslandığında ram kullanımında pek fark yok ancak biraz daha akıcı.Herkese günaydın, iyi forumlar. Save_Mi hocam, bugün root ve pixel romu kuracağım inşaallah. Bakalım nasıl olacak MIUI 12' den sonra.
Hocam OnePlus Launcher kurun çok tatlı oluyor, OxygenOS kullanıyormuş hissi veriyor bende.Hocam Aosp romları seviyorsanız sorun yok, ben miui arayüzüne alışkın olduğum için aosp romlar çok yalın geliyor bana, miui ile kıyaslandığında ram kullanımında pek fark yok ancak biraz daha akıcı.
Daha mı hoş oluyor hocam ?Hocam OnePlus Launcher kurun çok tatlı oluyor, OxygenOS kullanıyormuş hissi veriyor bende.
Evet saf android launcher'ını beğenmiyorsanız, iyi oluyo hocam ben aylardır AOSP kullandığım için sıkıldım. OnePlus deneyin quickswitch modülünden kurun tam ekran hareketlerini de bugsuz kullanırsınız.Daha mı hoş oluyor hocam ?