Sohbet Sohbet köşesi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Tünaydın miui türkiye, keyifli forumlar. :)
Dün gece canım sıkıldı, kaşındım yani giggle~~ önce Corvus Os 7.5 denedim sonra Mi room 20.7.9 Yükledim miui arayüzünü seviyorum :)
Corvus Os 7.5 Havoc OS dan sonra kullandığım en stabil ve akıcı aosp rom, beni kendisine hayran bırakmayı başardı.
Sevdiğim yönleri; tüm özellikleri ve özelleştirmeleri sorunsuz çalışıyor, bootanimation'u efsane olmuş :) corvus launcher pixel launcher'a göre daha stabil geldi bana,
olumsuz yönleri; rom'un tamamı türkçe değil yani özelleştirme yaparken ingilizce bilmiyorsanız fonksiyonların ne işi yaradığını deneme/yanılma ile öğrenmek durumunda kalıyorsunuz, bunun haricinde çalışmayan olumsuz bir yani yok, pil tüketimi miui göre biraz fazla :)
MiRoom 20.7.9 sürümü Xiaomi.eu roma kıyasla daha stabil ve özelleştirilebilir geldi ayrıca pil konusunda eu romdan bir tık daha iyi, keşke miui 12 stabil gelmeden desteği kesmeselerdi diyorsunuz :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dün gece canım sıkıldı, kaşındım yani giggle~~ önce Corvus Os 7.5 denedim sonra Mi room 20.7.9 Yükledim miui arayüzünü seviyorum :)
Corvus Os 7.5 Havoc OS dan sonra kullandığım en stabil ve akıcı aosp rom, beni kendisine hayran bırakmayı başardı.
Sevdiğim yönleri; tüm özellikleri ve özelleştirmeleri sorunsuz çalışıyor, bootanimation'u efsane olmuş :) corvus launcher pixel launcher'a göre daha stabil geldi bana,
olumsuz yönleri; rom'un tamamı türkçe değil yani özelleştirme yaparken ingilizce bilmiyorsanız fonksiyonların ne işi yaradığını deneme/yanılma ile öğrenmek durumunda kalıyorsunuz, bunun haricinde çalışmayan olumsuz bir yani yok, pil tüketimi miui göre biraz fazla :)
MiRoom 20.7.9 sürümü Xiaomi.eu roma kıyasla daha stabil ve özelleştirilebilir geldi ayrıca pil konusunda eu romdan bir tık daha iyi, keşke miui 12 stabil gelmeden desteği kesmeselerdi diyorsunuz :)
Sonuç olarak hangi Rom yüklü şu an, çözemedim tam olarak

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Geçeyim mi hocam ? Beğendiyseniz geçebilirim hocam.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sonuç olarak hangi Rom yüklü şu an, çözemedim tam olarak

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MiRoom Yüklü hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçeyim mi hocam ? Beğendiyseniz geçebilirim hocam.
Siz bilirsiniz hocam, Corvus güzel ama kısmi ingilizce, mi room da pil konusunda biraz daha iyi gibi ama sistem launcher da hafif kasmalar var, güncelleyeyim dedim launcher güncelmiş :)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Pazar günü biri bana selamünaleyküm başlıklı abi yardımına ihtiyacım var diye mesaj attı (yaşı benden daha büyük. ) sonra aleykümselam sorabilirsiniz dedim daha da cevap vermedi. ;(;(;(

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Pazar günü biri bana selamünaleyküm başlıklı abi yardımına ihtiyacım var diye mesaj attı (yaşı benden daha büyük. ) sonra aleykümselam sorabilirsiniz dedim daha da cevap vermedi. ;(;(;(
üzücü bir hikaye

Üst Alt