Sohbet Sohbet köşesi

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Hayırlı akşamlar.
Çok yorucu bir gün bitti uh :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

19 yaşındayım xaomia dahil samsung oppo realme huawei usb girişi olan her cihaza yazlım atabilirim python dili biliyorum ayruca web server lar site kurulumu biliyorum elektronik telefon ve bilgisyar tamiri yapıyorum bu aralar yapay zeka ogrenmeye calsıyorum işte face detection cisim tespiti falan filan sevgilim beni terkediyor çok calsıtıgım için sizce ben malmıyım arkadaşlar
Hocam yanlış anlamayın ama nedense pek inandırıcı gelmedi :)

gamyemez19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kender
Cihazım
mi9t
Konular
3
Hayırlı akşamlar.
Çok yorucu bir gün bitti uh :)

Hocam yanlış anlamayın ama nedense pek inandırıcı gelmedi :)
valla hocam istediğnizi sorun web panelmi centos kurarark cpanel yada plesk kurulur whm de kurabilir kendi tecihniz dns ayarlamınız gerekir bunlar için belirli bir ücret tabi onun yerine xampp server modem 80 portu açıp direk oalrak ip adresi yayını yapılabilir samsung frp kırılma masıl yapulır combi yontemi yada sistemde açıkla smsm gondererk yada talkback frp bypass yapılabilir icloud bypass mı uncover zero day ile ios 13.1 sürümüne jailbreak yapılır iclodu bypass yapılilir hocam bizde yalan yok :)

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
valla hocam istediğnizi sorun web panelmi centos kurarark cpanel yada plesk kurulur whm de kurabilir kendi tecihniz dns ayarlamınız gerekir bunlar için belirli bir ücret tabi onun yerine xampp server modem 80 portu açıp direk oalrak ip adresi yayını yapılabilir samsung frp kırılma masıl yapulır combi yontemi yada sistemde açıkla smsm gondererk yada talkback frp bypass yapılabilir icloud bypass mı uncover zero day ile ios 13.1 sürümüne jailbreak yapılır iclodu bypass yapılilir hocam bizde yalan yok :)
Bana mı öğretiyorsunuz hocam ????

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
19 yaşındayım xaomia dahil samsung oppo realme huawei usb girişi olan her cihaza yazlım atabilirim python dili biliyorum ayruca web server lar site kurulumu biliyorum elektronik telefon ve bilgisyar tamiri yapıyorum bu aralar yapay zeka ogrenmeye calsıyorum işte face detection cisim tespiti falan filan sevgilim beni terkediyor çok calsıtıgım için sizce ben malmıyım arkadaşlar
Bu söylediklerinizin hepsini python ile yapıyorsunuz? ilginç :) Hocam yanlış anlamayın bende yazılımcıyım ancak biraz şişiriyorsunuz gibi geldi :)

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Bu söylediklerinizin hepsini python ile yapıyorsunuz? ilginç :) Hocam yanlış anlamayın bende yazılımcıyım ancak biraz şişiriyorsunuz gibi geldi :)
Bana da çok fazla öyle geldi hocam ...

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Çok çalışmayın hocam bütün vaktinizi işinize verirseniz hayattan tad alamazsınız herşeye vakit ayırın eşit olun işiniz yüzünden sevdiğiniz insanı kaybetmeye deymez iş bulunur ama sevgili zor bulunur :D

[/URL]
Link kırık hocam bende kullanıyorum sadece root ve modül yüklemeye yariyor diye biliyorum :D

Üst Alt