Yok hocam savaş alanı gibi Yoğunluktan masayı dahi toplamaya zamanım olmuyor Masa toplamak yerine foruma zaman ayırmayı tercih ediyorum geneldeOlsun hocam merak ettim atın bakalım.
Yok hocam savaş alanı gibi Yoğunluktan masayı dahi toplamaya zamanım olmuyor Masa toplamak yerine foruma zaman ayırmayı tercih ediyorum genelde
Valla benim her günüm çok yoğun ve yorucu geçiyor, ayrıca bu sıcaklar benim gibi yaşlıları mahvediyorHayırlı akşamlar ...
İlk defa bu kadar aşırı yorucu bir gün geçirdim ve bitti
Aramıza hoş geldiniz hocamSelam değerli Mi Forum değerli üyeleri.Bende yaklaşık 1 aydır aranizdayim.30 yasindayim Evleneli 1 sene oldu .Turizm alanından 2 üniversite bitirdimİstanbukda 5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum kapattik açılmasını bekliyoruz.Malum pandemiden dolayı teknolojiye bağımlı olduk Önceki cihazlarim samsung'tu.Redmi Note 7 kullanıyorum.Cihaz gayet memnunum.Biraz daha kurcalasam bozacam cihazı.Forumdan birşeyler kapmaya calisiyorum işte bakalim zamanla Admin yardımcısı bile olabilirim Hepinizi seviyorum iyi forumlar...
Hocam açıkçası benim de yorucu ama bugün bambaşka idi.Valla benim her günüm çok yoğun ve yorucu geçiyor, ayrıca bu sıcaklar benim gibi yaşlıları mahvediyor
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk