Sohbet Sohbet köşesi

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Olsun hocam merak ettim atın bakalım. :D
Yok hocam savaş alanı gibi :D Yoğunluktan masayı dahi toplamaya zamanım olmuyor :D Masa toplamak yerine foruma zaman ayırmayı tercih ediyorum genelde :D

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Yok hocam savaş alanı gibi :D Yoğunluktan masayı dahi toplamaya zamanım olmuyor :D Masa toplamak yerine foruma zaman ayırmayı tercih ediyorum genelde :D

Bende sakinlikten ne yapacağımı şaşırdım sıkıntıdan patlıyorum masa düzenini değiştirip duruyorum. :D Suları bile fulledim. Sabah 7 den bu yana 35.5 TL lik satış olmuş.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Janisary76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Turizm
Konular
16
Selam değerli Mi Forum değerli üyeleri.Bende yaklaşık 1 aydır aranizdayim.30 yasindayim Evleneli 1 sene oldu .Turizm alanından 2 üniversite bitirdimİstanbukda 5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum kapattik açılmasını bekliyoruz.Malum pandemiden dolayı teknolojiye bağımlı olduk:) Önceki cihazlarim samsung'tu.Redmi Note 7 kullanıyorum.Cihaz gayet memnunum.Biraz daha kurcalasam bozacam cihazı.Forumdan birşeyler kapmaya calisiyorum işte bakalim zamanla Admin yardımcısı bile olabilirim:) Hepinizi seviyorum iyi forumlar...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hayırlı akşamlar ...
İlk defa bu kadar aşırı yorucu bir gün geçirdim ve bitti dance~~dance~~
Valla benim her günüm çok yoğun ve yorucu geçiyor, ayrıca bu sıcaklar benim gibi yaşlıları mahvediyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Selam değerli Mi Forum değerli üyeleri.Bende yaklaşık 1 aydır aranizdayim.30 yasindayim Evleneli 1 sene oldu .Turizm alanından 2 üniversite bitirdimİstanbukda 5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum kapattik açılmasını bekliyoruz.Malum pandemiden dolayı teknolojiye bağımlı olduk:) Önceki cihazlarim samsung'tu.Redmi Note 7 kullanıyorum.Cihaz gayet memnunum.Biraz daha kurcalasam bozacam cihazı.Forumdan birşeyler kapmaya calisiyorum işte bakalim zamanla Admin yardımcısı bile olabilirim:) Hepinizi seviyorum iyi forumlar...
Aramıza hoş geldiniz hocam

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Valla benim her günüm çok yoğun ve yorucu geçiyor, ayrıca bu sıcaklar benim gibi yaşlıları mahvediyor

Hocam açıkçası benim de yorucu ama bugün bambaşka idi.
Aman kendinize dikkat edin hocam havalar gereksiz sıcak bence oturduğum yerde haşlanmış yumurtaya dönüyorum

Üst Alt