Sohbet Sohbet köşesi

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
abilerim hayırlı günler herkese. Xiaomi mi note 10 yurtdışı almak istiyorum. Garantiyle ilgili şüphelerim var aynı fiyata garantili mi note 10 lite almak mantıklı mıdır? Sizin düşünceleriniz benim için önemli

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
abilerim hayırlı günler herkese. Xiaomi mi note 10 yurtdışı almak istiyorum. Garantiyle ilgili şüphelerim var aynı fiyata garantili mi note 10 lite almak mantıklı mıdır? Sizin düşünceleriniz benim için önemli
Yurtdışı mi Note 10 vardı sattım Mi Note 10 Lite aldım hiç olmazsa iki hattida kullanıyor ve Túrkiye Garantili çokta memnunum Tabiki takdir sizin..

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Yurtdışı mi Note 10 vardı sattım Mi Note 10 Lite aldım hiç olmazsa iki hattida kullanıyor ve Túrkiye Garantili çokta memnunum Tabiki takdir sizin..
hocam yorumlarda konuşurken ekranın kapanmadığı ve wifi kopma sorunu oldğu söyleniyor.Ayrıca kamera olarak büyük bir fark var mı görüşlerinizi bekliyorum

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
hocam yorumlarda konuşurken ekranın kapanmadığı ve wifi kopma sorunu oldğu söyleniyor.Ayrıca kamera olarak büyük bir fark var mı görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba ben bu sorunlari yaşamiyorum.her şey normal.stabil.ve kamerada çok büyük.fark yok 64 de oldukça yeterli...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günaydın hayırlı sabahlar iyi hafta sonu ve Üniversite sınavlarına girecek arkadaşlara da başarılar diliyorum...

Üst Alt