Yardım Şöför Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
---

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Wandeta, 4 yıllık üye olarak forumda iletişim bilgisi paylaşmayacağızi bilmeniz gerekir facepalm~~

3.25

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben arkadaşımın ricası üzerine konu açtım..Verdigim tel no sabit hat özel veya kişisel bir numara deyil.

Şimdi konunun içerigine bakılırsa kişisel bir tel no deyil verdigim maıl yasak vsss..Nasıl iletişim kurulacak forum üzerindenmi mesajlaşılacak ürün satmıyorum telefon satmıyorum konunun benimlede alakası yok Tel noyu sildiniz konu şimdi ne işe yaradı.

• 3.25 Üyelerimizin mesajları, konuları, profil bilgileri vb. açıkça görülebilen alanlarda mail adresi, telefon numarası, sosyal medya hesapları gibi kişisel iletişim bilgilerini paylaşmaları yasaktır. Forumumuzda iletişim forum üzerinden gerçekleştirilmektedir.
Benim anladıgım --- kişisel--- vsss paylaşmayın forumun içerigi ile ilgili forum üzerinden yazın veya iletişim kurunki diger üyelerde faydalansın.

Yada ben anlayamadım kusura bakmayın kuralı ve iletişim yoksa konununda durması gerekmez SİLEBİLİRSİNİZ.Çünkü bu şekilde konu boş kaldı..

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Wandeta, Konuya "ben talibim" diyenlere özel mesaj ile iletişim bilgisi göndereceksiniz o kadar, ben tek tek uğraşamam derseniz siz bilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt