Yardım Snapdragon İmei konusunda bilgisi olan var mı ?

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Merhaba arkadaşlar, Bugün Mi4c ye imei attım da sadece birirsine attı. çift sim için herhangi bir döküman görmedim. bende ultra edit te aratırken iki imei çıktı ikisinede farklı imeileri yazdım ama baktım ki biri değişmiş. Şimdi sorum şu : 2. imei nasıl değiştirecem ? Ve şuan 1 iniede olsa imei atmama ragmen neden servis yok diyor?

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Merhaba arkadaşlar, Bugün Mi4c ye imei attım da sadece birirsine attı. çift sim için herhangi bir döküman görmedim. bende ultra edit te aratırken iki imei çıktı ikisinede farklı imeileri yazdım ama baktım ki biri değişmiş. Şimdi sorum şu : 2. imei nasıl değiştirecem ? Ve şuan 1 iniede olsa imei atmama ragmen neden servis yok diyor?
Blokları yedek anlamışsınızdır diye düşünüyorum tekrar flaş Latin telefona hat gelirse yanlış yapmissinizdir IMEI atarken

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eski sürüm qpst şebeke sorunlarına yol açabiliyor, yeni sürümü kullanın hocam. Bunun yanında ultra edit ile orjinal imeiyi arattığınızda iki tane bulmanız normal iki sim slotuna da aynı imei yi veriyor xiaomi nedeni bu. Bulduğunuz o iki sonucun ikisine de farklı iki imei yazarak iki slotuda sorunsuz kullanabilirsiniz sadece 1. Slotu kullanıcam derseniz ilk arama yaptığınızda çıkan imei yi değiştirmeniz yeterli tek slotun imei si değişir.

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Eski sürüm qpst şebeke sorunlarına yol açabiliyor, yeni sürümü kullanın hocam. Bunun yanında ultra edit ile orjinal imeiyi arattığınızda iki tane bulmanız normal iki sim slotuna da aynı imei yi veriyor xiaomi nedeni bu. Bulduğunuz o iki sonucun ikisine de farklı iki imei yazarak iki slotuda sorunsuz kullanabilirsiniz sadece 1. Slotu kullanıcam derseniz ilk arama yaptığınızda çıkan imei yi değiştirmeniz yeterli tek slotun imei si değişir.
imei kısmı tahmin ettiğim gibiymiş. Eyvallah hocam. Fakat şöyle bir sorun var ben zaten en son sürümü kullanıyorum. 2.7.437 sürümü :(

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Birisi mi4c imei yedeğini atabilir mi bana ? Ben imei write denediğim için bu sorunlar oluyor galiba..

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Birisi mi4c imei yedeğini atabilir mi bana ? Ben imei write denediğim için bu sorunlar oluyor galiba..
Hocam bilgisayarım yanımda olsa hemen atarım kusurs bakmayın, yarına kadar hallolmassa sorununuz seve seve yardım ederim. Adb üzerinden hangi bölümleri sildiniz numara olarak? Aldığınız yedekte farklı bir yeri değiştirmediniz değil mi sadece imei numarasını ve yedeği geri yüklerken bir hata vs verdi mi?

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Hocam bilgisayarım yanımda olsa hemen atarım kusurs bakmayın, yarına kadar hallolmassa sorununuz seve seve yardım ederim. Adb üzerinden hangi bölümleri sildiniz numara olarak? Aldığınız yedekte farklı bir yeri değiştirmediniz değil mi sadece imei numarasını ve yedeği geri yüklerken bir hata vs verdi mi?
Eyvallah hocam bakalım çıkar birileri. 28 29 33 numara hocam, yedekte sadece imei kısımlarını değiştirdim. yedeklerken geri yüklerken hiç hata vermedi :(

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam elinizde değiştirilmiş ve/veya yedek dosya var. Tekrar partisyonları adb den teker teker silip reboot komutuyla telefonu başlatıp *#06# koduyla imeilerin silinip silinmediğini kontrol edip tekrar yedeğinizi yüklemeyi deneyin.

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Hocam elinizde değiştirilmiş ve/veya yedek dosya var. Tekrar partisyonları adb den teker teker silip reboot komutuyla telefonu başlatıp *#06# koduyla imeilerin silinip silinmediğini kontrol edip tekrar yedeğinizi yüklemeyi deneyin.
imei silindi ve tekrar yükledim ama olmamıştı. şimdi aynı işlemleri başka bir qpts sürümü ile deneyecegim. belki son sürümü hatalıdır bir önceki sürüme bakayım. Teşekkürler hocam birazdan bilgi veririm tekrar...

Oyla:
Üst Alt