Haber Snapdragon 808'li Mi 4C

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bir Kaç Yerde Görmüştüm Getiren Olmuş Ondan Sordum Mi4 Ün Fiyatı Uygun Yazılmış ...
Hocam bazen gümrük memurlarının dikkatisizliği ile geçen ürünler olabilir, şansınızı deneyebilirsiniz. Ama şöyle bir durum var takılırsa ürün geri gidecek. Paranızı alma vs sizi uğraşırabilir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Valla hocam "Snapdragon 808 Xiaomi" şeklinde arama yaparsan her yerde bu şekilde var ama resmi olarak açıklama yapılmadan net bir şey söylemek zor. Ben anlamadım.
Yanlış anlama olmasın. Ben cihazın özellikleri bunlar olamaz gibi birşey söylemiyorum. Benim eleştirdiğim nokta, özellikleri üst seviyede olan bu cihazın, orta seviye bir cihazın alternatifi, onun yerine geçecek olan modeli gibi lanse edilmesi. Ayrıca alsat sitelerde Mi4 en ucuz 270 küsur dolardan satılıyordu, bu ondan daha ucuz. Nasıl oluyor? Haberdeki çelişki de bu.
Bunlarda Mi4 ne kadar diye baktım, Mi4 16GB 4G modeli 329$. Daha üstün bir model nasıl 249$ oluyor? Bu işte bir bit yeniği var.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Son düzenleme:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Yanlış anlama olmasın. Ben cihazın özellikleri bunlar olamaz gibi birşey söylemiyorum. Benim eleştirdiğim nokta, özellikleri üst seviyede olan bu cihazın, orta seviye bir cihazın alternatifi, onun yerine geçecek olan modeli gibi lanse edilmesi. Ayrıca alsat sitelerde Mi4 en ucuz 270 küsur dolardan satılıyordu, bu ondan daha ucuz. Nasıl oluyor? Haberdeki çelişki de bu.
Bunlarda Mi4 ne kadar diye baktım, Mi4 16GB 4G modeli 329$. Daha üstün bir model nasıl 249$ oluyor? Bu işte bir bit yeniği var.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
Hocam Mi4 nerde 330 dolar. Ben direk Çin'den çok daha uyguna temin edebiliyorum.

Üst Alt