OppoMart'ta satış başlamış ama resmi olarak çıktı mı piyasaya?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bana da ucuz geldi ve başka hiçbir yerde satışı yok. Anlamadım, garip geldi. TENAA'da gözükmüştü sanırım böyle bir model ama satışa çıktığı hakkında hiçbir bilgi bulamadım.
Hocam Mi4i nin Çin'de ortaya çıkacak sürümü olarak TENAA'da görünmüştü ama ben satışa çıkmasına şaşırdım. Bir de yorum var altında önsipariş falan da değil.Ben pek inanmadım. Cihaz Mi4'ten daha iyi.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Mi4i ne alaka ki? Birisi orta seviye bir cihaz, diğeri üst seviye. Nasıl karşılaştırma yapıyorlar anlayamıyorum. Mi4 olsa eyvallah ki bu özellikler zaten Mi4'ün selefi olur.Hocam Mi4i nin Çin'de ortaya çıkacak sürümü olarak TENAA'da görünmüştü ama ben satışa çıkmasına şaşırdım. Bir de yorum var altında önsipariş falan da değil.
Valla hocam "Snapdragon 808 Xiaomi" şeklinde arama yaparsan her yerde bu şekilde var ama resmi olarak açıklama yapılmadan net bir şey söylemek zor. Ben anlamadım.Mi4i ne alaka ki? Birisi orta seviye bir cihaz, diğeri üst seviye. Nasıl karşılaştırma yapıyorlar anlayamıyorum. Mi4 olsa eyvallah ki bu özellikler zaten Mi4'ün selefi olur.
Sent from my MI PAD using Tapatalk