Yardım Snapchat hakkında

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazda root varken snapchat kullanamıyorum,giriş yapıldıktan bir süre sonra üyelikten atıyor ve daha giriş yapılmıyor format atana kadar. Cihazda root varken snapchat kullanan arkadaşlar var mıdır, bu sorunu nasıl çözebilirim? (Ekstra sıkıntı çıkarıcak modül filan kullanmıyorum)

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
59
Cihazda root varken snapchat kullanamıyorum,giriş yapıldıktan bir süre sonra üyelikten atıyor ve daha giriş yapılmıyor format atana kadar. Cihazda root varken snapchat kullanan arkadaşlar var mıdır, bu sorunu nasıl çözebilirim? (Ekstra sıkıntı çıkarıcak modül filan kullanmıyorum)
Ben kullanıyorum hocam iyi farklı hesabıma da giriş yapabiliyorum. Cihazınız safety.netten geçti mi yoksa hata mı verdi?

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Magisk Hide yaptım şimdi sorunsuz kullanılıyor,teşekkür ederim yorumlarınız için. Yalnız customiuizer ile güvenli içerik korumasını devredışı bırakırsanız (Tüm uygulamalarda gizlice SS alma) üyelik bloke oluyor , böyle bir bilgi bırakayım :)

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
59
Magisk Hide yaptım şimdi sorunsuz kullanılıyor,teşekkür ederim yorumlarınız için. Yalnız customiuizer ile güvenli içerik korumasını devredışı bırakırsanız (Tüm uygulamalarda gizlice SS alma) üyelik bloke oluyor , böyle bir bilgi bırakayım :)
yani ss aldığımızda karşı tarafa haber bilgi gitmiyor mu

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
yani ss aldığımızda karşı tarafa haber bilgi gitmiyor mu
Yok hocam gitmiyor denedim ama bir süre sonra üyelikten atıyor bloke ediyor hesabı sonra tekrardan aktif etmek gerekiyor.Belki snapchati ''Hide'' yaptıktan sonra o özelliği aktif edersek bir ihtimal çalışabilir ama çalışmaşsa formatlamak gerekiyor cihazı.Formattan sıkılmasam denerdim :)

Oyla:
Üst Alt