Volteyi kapattım anında mesaj gitti bunun bir çaresi yokmu hem volte açık olsun hem de SMS hemen gitsinondan dolayı bende de volte açıkken mesajlar ya hiç gitmiyor ya da çok geç gidiyordu volteyi kapattım ondan sonra düzeldi bu arada telefonum mi 8 ama muhtemelen sorun aynı bir de öyle dene belki seninde sorunun giderilir ve sonucu buraya yazarsan sevinirim
Valla hocam bizim telefonlardaki volteyi kulladığımız operatörler desteklemiyor o yüzden elden gelen birşey yok. Belki Xiaomi tarafından Volte hakkında bir güncelleme gelir ama o zamana kadar volteyi kapalı tutmak en mantıklısı... Sorunun çözülmesine sevindim iyi akşamlarVolteyi kapattım anında mesaj gitti bunun bir çaresi yokmu hem volte açık olsun hem de SMS hemen gitsin
İlgin için teşekkür ederim hocam iyi gecelerValla hocam bizim telefonlardaki volteyi kulladığımız operatörler desteklemiyor o yüzden elden gelen birşey yok. Belki Xiaomi tarafından Volte hakkında bir güncelleme gelir ama o zamana kadar volteyi kapalı tutmak en mantıklısı... Sorunun çözülmesine sevindim iyi akşamlar
Muhtemelen sadece Turk Telekomda oluyor siz hangi operatörü kullanıyorsunuz ?İki hattim da da volte acik böyle bur problemim yok başka bir şeyden de olabilir
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi