Soru SMS gönderme Sorunu

MahmutAtalay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut Atala
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
7
Bildiğiniz gibi Mi 9 lite ile beraber Google Mesajlar geliyor. Mesaj alırken sorun yok ama göndermek tam bir zulüm. En erken 10dk. da gidiyor bazen hiç gitmiyor. Nasıl çözerim, fikri olan var mı?

Selamlar.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Bildiğiniz gibi Mi 9 lite ile beraber Google Mesajlar geliyor. Mesaj alırken sorun yok ama göndermek tam bir zulüm. En erken 10dk. da gidiyor bazen hiç gitmiyor. Nasıl çözerim, fikri olan var mı?

Selamlar.
Öncelikle tavsiyem bootloader kilidinizi açmanız. Sonrasında istediğiniz Roma geçebilirsiniz. Mi 9 T Pro da aynı durumdan muzdarip oldum. Sonra kilidi açıp MIUI arayuzlu rom attım şu an sıkıntı yok :)

Oyla:

MahmutAtalay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut Atala
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle tavsiyem bootloader kilidinizi açmanız. Sonrasında istediğiniz Roma geçebilirsiniz. Mi 9 T Pro da aynı durumdan muzdarip oldum. Sonra kilidi açıp MIUI arayuzlu rom attım şu an sıkıntı yok :)
Garantiden dolayı pek yapmak istemiyorum ayrıca vakitte bulamıyorum. Bu işlerle uğraşmamak, gelen romla düzgünce kullanmak için Mi 5s Plus telefonumu değiştirdim :)

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Garantiden dolayı pek yapmak istemiyorum ayrıca vakitte bulamıyorum. Bu işlerle uğraşmamak, gelen romla düzgünce kullanmak için Mi 5s Plus telefonumu değiştirdim :)
Hocam hindistan romu diyorlar bu bakın isterseniz. Bölgenizi hindistan olarak değiştirip güncelleme deneyin

Oyla:
Üst Alt