Çözüldü Sms gönderemiyorum

yusufurkantekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Furkan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Bu ve diğer forumdaki tüm çözümleri denedim. Ayarlardan hafızaya 3 kere tıklayıp telefon bilgilerine mesaj merkezi numarasını girdim olmadı. Sim kartı başka telefona taktım olmadı. Hepsini hatırlayamadım ama hepsini denedim diyebilirim. Mesaj geliyor ama gönderemiyorum. Cihazım Redmi Note 8 64 GB.

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Bu ve diğer forumdaki tüm çözümleri denedim. Ayarlardan hafızaya 3 kere tıklayıp telefon bilgilerine mesaj merkezi numarasını girdim olmadı. Sim kartı başka telefona taktım olmadı. Hepsini hatırlayamadım ama hepsini denedim diyebilirim. Mesaj geliyor ama gönderemiyorum. Cihazım Redmi Note 8 64 GB.
textra programını dener misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Textra SMS adlı uygulamayi indirip deneyin hocam birde şebekeyi 2g ye çekip orjinal SMS uygulamasindan gidip gitmediğine bakarmisiniz
altları okumadan yazdım aynı programı düşünmüşüzgiggle~~giggle~~

Oyla:

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Bu Google mesajlar uygulaması galiba bu uygulamada çokça rastladigim sorunddur şebekeyi 2g ye alıp göndermeyi deneyin SMS i

Oyla:

Ayhan27.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
0
SMSC Diye telefon bilgilerinde görebiliyormusun

Oyla:

yusufurkantekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Furkan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Asıl siz benim yazdığımı anlamamışsınız. Sim kartınızı başka telefonda deneyin demiyorum. Başka birinin sim kartını kendi cihazınıza takıp deneyin dedim.
Peki kusura bakmayın yanlış okumuşum. Deneyeceğim.

Textra SMS adlı uygulamayi indirip deneyin hocam birde şebekeyi 2g ye çekip orjinal SMS uygulamasindan gidip gitmediğine bakarmisiniz
Deneyeceğim

Bu Google mesajlar uygulaması galiba bu uygulamada çokça rastladigim sorunddur şebekeyi 2g ye alıp göndermeyi deneyin SMS i
Evet ya google mesajlar hiç de sevmiyorum. Telefonun kendi uygulaması bile yok. Deneyeceğim dediğinizi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SMSC Diye telefon bilgilerinde görebiliyormusun
Görüyorum ama oraya numara yazınca error veriyo ekleyemiyorum

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Ayni sorun bende oldu 2g ye aldım mesaj attım gönderildi sonra 4.5g ye aldım düzeldi sabahtan beri kafayı yedim

Oyla:

yusufurkantekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Furkan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Ayni sorun bende oldu 2g ye aldım mesaj attım gönderildi sonra 4.5g ye aldım düzeldi sabahtan beri kafayı yedim
Sağ ol da xiaominin destek e mail adresini buldum ingilizce yazdım ama Volteyi kapatınca düzeldi. 1 aydır bu sorunla uğraşıyodum.

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Sağ ol da xiaominin destek e mail adresini buldum ingilizce yazdım ama Volteyi kapatınca düzeldi. 1 aydır bu sorunla uğraşıyodum.
ben ilk onu kapatıp mesaj gönderdim olmadı. 2G ye alınca voltede kapanmış olduğu için gönderdi. Geri 4.5G ye aldım şimdilik gönderiyor. Ama xioami telefonlar kapalı alana girince hemen 3G ye geçmeye çalıştığı için bende *#*#4636#*#* dan only LTE e alıp internete giriyorum bu seferde yine mesaj göndermiyor. Mesaj göndereceğim vakit 2G ye alıyorum :))))

Oyla:

ibrahimhalilmes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi9t pro
Konular
3
Hangi operatörü kullanıyorsanız web sayfasında tüketici şikayetleri diye bir bölüm vardır. Oradan durumunuzu iletin umarım çözerler.

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Hangi operatörü kullanıyorsanız web sayfasında tüketici şikayetleri diye bir bölüm vardır. Oradan durumunuzu iletin umarım çözerler.
hocam sorun google mesajlar yüzünden oluyor o yüzden müşteri hizmetlerini arasanız sikayet etseniz dahi sizin hattınızı incelediklerinde sıkıntı görmüyorlar.
arkadaşın sorunu çözülmüş gerçi en azına bu sıkıntı olanlar bu sayfadan faydalanırlar.

Oyla:

gkhnbicer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan biçer
Cihazım
Xiaomi poco X3
Konular
0
Arkadaşlar bu alana "+905329010000",145 yazıp güncelle dedikten sonra telefonu yeniden başlatıyoruz sorun kalmıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20210508_170819.jpg
    IMG_20210508_170819.jpg
    363,8 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:
Üst Alt