Yardım SMS Doğrulamada SMS gelmiyor

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Bu forumda SMS doğrulama kısmına giriyorum numaramı yazıp gönder diyorum fakat kod gelmiyor. 2 gündür bekliyorum. Yardımcı olur musunuz?

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Bu forumda SMS doğrulama kısmına giriyorum numaramı yazıp gönder diyorum fakat kod gelmiyor. 2 gündür bekliyorum. Yardımcı olur musunuz?
Başka yerlerden sms geliyor mu ya da sms doğrulaması geliyor mu?

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Evet hocam daha 2 gün önce WhatsApp telegram Facebook gibi uygulamalarda hesaplarımı doğruladım.
O zaman siteyle alakalı olabilir yönetimden birisinin gelmesini bekleyeceğiz ya da tekrar sms doğrulaması isteyebilirsiniz

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
hocam dediğim adımları takip edin sorununuz hallolcak birincisi ayarlar/sim kartlar ve mobil ağlara girin sim kart numarası düzenleye tıklayın başında +90 olcak şekilde numarayı kaydedin ardında ayarlardan cloud xiomi buluta girin hesap güvenliğine girin oraya telefonunuzu tanımlayın ardından cihazlarıma girin orda eski tanımlanan cihazlar varsa komple kaldırın ve orda sadece mevcut cihazın kaldıgından emin olun ve orda cep telefonunuz yoksa ekleyin ardından cihazı bul aç kapat yapın bir kaç defa sonra etkinleştirme olur ayrıca hattınızda tl olması lazım etkinleştirme mesajı için

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam dediğim adımları takip edin sorununuz hallolcak birincisi ayarlar/sim kartlar ve mobil ağlara girin sim kart numarası düzenleye tıklayın başın+90 olck şekilde numarayı kaydedin ardında ayarlardan clous xiomi buluta girin hesap güvenliğine girin oraya telefonunuzu tanımlayın ardından cihazlarıma girin orda eski tanımlanan cihazlar varsa komple kaldırın ve orda sadece mevcut cihazın kaldıgından emin olun ve orda cep telefonunuz yoksa ekleyin ardından cihazı bul aç kapat yapın bir kaç defa sonra etkinleştirme olur ayrıca hattınızda tl olması lazım etkinleştirme mesajı için
Forum SMS doğrulaması diyor mi cloud için değil. Yanlış anlaşılma olmus

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Forum SMS doğrulaması diyor mi cloud için değil
pardon ben yanlıs anlamısım onun içince çözümüm var aynı şey bendede oldu ama bir kaç gün sonra yeniden denedim oldu o tamamen siteden kaynaklı

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum SMS doğrulaması diyor mi cloud için değil. Yanlış anlaşılma olmus
Hocam işin ilginç tarafı o ki sim etkinleştirme sorunum da var. Bu arada aslan568 hocam dediğiniz tüm adımları yaptım fakat sim kartı etkinleştirirken hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun diyor ama hattım faturalı nasıl tl yükleyeceğim hattıma çok sağolun.

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam işin ilginç tarafı o ki sim etkinleştirme sorunum da var. Bu arada aslan568 hocam dediğiniz tüm adımları yaptım fakat sim kartı etkinleştirirken hesap bakiyenizin yeterli olduğundan emin olun diyor ama hattım faturalı nasıl tl yükleyeceğim hattıma çok sağolun.
hocam hiç bir fikrim yok faturalıda denemedim hiç benim hat tl ile olunca direk 80 kuruşmu ne kesti etkinleşti belki mobil hattınızın müşteri temcilisini arayıp durumu izah edip bir çözüme ulaşabilirsiniz belkide faturalı hattınızda kapalıdır böyle ekstrem şeyler o yüzden olmuyordur

Oyla:

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Yakın zamanda operatör değişikliği yaptınız mi acaba?

Oyla:
Üst Alt