Yardım SMOMIXX rom kullananlar bakabilir mi ?

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Merhaba arkadaşlar SMOMIXX romlu bir cihaz aldım ne romu olduğunu bilmiyorum. Bu rom sanırım 120 w şarj desteklemiyor. Cihaz çin 12gb ramli model ama neden 120 what hizli şarj olmuyor cihaz farklı kablolar denedim. Bu şekilde bir rom kullanıp 120 watt hızlı şarj eden var mı cihazını şimdiden teşekkürler.

bayazitemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
Merhaba arkadaşlar SMOMIXX romlu bir cihaz aldım ne romu olduğunu bilmiyorum. Bu rom sanırım 120 w şarj desteklemiyor. Cihaz çin 12gb ramli model ama neden 120 what hizli şarj olmuyor cihaz farklı kablolar denedim. Bu şekilde bir rom kullanıp 120 watt hızlı şarj eden var mı cihazını şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım, bir hafta önce note 12 pro plus 5G yurtdışı cihaz aldım, yazılım kodu SMOMIXX, 120 watt orjinal şarj aleti ile birlikte. Şarj olmasında bir problem yok, 120 watt ile şarj oluyor ekranda da gösteriyor, senin telefon 120 wat ile olmuyorsa bu yazılım ile alakalı değil. Bu XX yazılım nedir, güncelleme alacakmı bilmiyorum

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Arkadaşım, bir hafta önce note 12 pro plus 5G yurtdışı cihaz aldım, yazılım kodu SMOMIXX, 120 watt orjinal şarj aleti ile birlikte. Şarj olmasında bir problem yok, 120 watt ile şarj oluyor ekranda da gösteriyor, senin telefon 120 wat ile olmuyorsa bu yazılım ile alakalı değil. Bu XX yazılım nedir, güncelleme alacakmı bilmiyorum
hocam bu cihaz için özel bir rom ve stock roma göre çok daha performanslı bir rom bu. arkadaşın donanımla ilgili bir sorun olabilir belki adaptörde sorun vardır ama bana kalırsa bu romu değiştirmeyin. bu rom internette bulunmuyor değişirseniz büyük bir performans kaybının olduğunu farkedersiniz ve geri bu roma dönemezsiniz.

Oyla:

bayazitemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
hocam bu cihaz için özel bir rom ve stock roma göre çok daha performanslı bir rom bu. arkadaşın donanımla ilgili bir sorun olabilir belki adaptörde sorun vardır ama bana kalırsa bu romu değiştirmeyin. bu rom internette bulunmuyor değişirseniz büyük bir performans kaybının olduğunu farkedersiniz ve geri bu roma dönemezsiniz.
Teşekkürler, aynen doğru söylüyorsunuz şuan çok performanslı, ama benim endişem güncelleme alıp almaması konusunda

Oyla:

DragonFighter

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
yalim
Konular
11
Bu rom güncelleme almıyor deniliyor. Bende de bu rom vardı. Geçen gün Smoidxm yükledim. Ben bir performans farkı göremedim.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Bu rom güncelleme almıyor deniliyor. Bende de bu rom vardı. Geçen gün Smoidxm yükledim. Ben bir performans farkı göremedim.
Arada var hocam performans farkı. Antutu testlerinde de puan farkı oluyor ve de guncelleme alıyor diyenler var yabanci forumlarda. Biliyorsunuz bazi yerel romlara çok daha erken geliyor güncelleme

Oyla:

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
bu rom fake romdur ön yükleyici kilidini açarak cihaza ait her hangi bir romu kura bilirsiniz benim önerim endonezya romu

Oyla:
Üst Alt