Yardım SMOMIXN romunu SMOMIXM yapınca IMEI gider mi?

akaBlackLight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BlackLight
Cihazım
Note 12 Pro+
Konular
2
Mevcut MIUI sürümüm 14.0.0.3 (SMOMIXN) sondaki "N" harfi fake rom olduğunun göstergesiymiş galiba. Normal orijinalinde "M" harfi var çünkü.
Telefona SMOMIXM romunu atmak istiyorum ancak telefonu alalı 1 ay oldu herhangi bir imei falanda attırmadım. Romu değiştirirsem IMEI silinir mi? Pek bilgim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?
Redmi Note 12 Pro+ kullanmaktayım.

Ekli dosyalar

• IMG_20230805_140301.jpg
    IMG_20230805_140301.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 64

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
sayın hocam eksik bakıyorsunuz.. Buraya forumda en çok ÜCRETSİZ çözüm üreten kişinin de benim olduğumu gösterir linki bırakıp konuyu kendi adıma kapatıyorum. iyi forumlar..

En çok ücret talep eden biri olduğunu varsayarsak bu kadar alınman normaldir.forum olmazsa açmı kalacağız.kural falan küfür etmedik hakaret etmedik niye zoruna gitmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allahınızı severseniz forumda legal paylaşımdan kasıt ne var. Bu konu için demiyorum genel olarak yapılan çoğu iş illegal ? Yani sıradan bir rom yüklemeyse sadece forumun amacı bunun için üye olmaya dahi gerek yok.
Üyeler birbirine destek olmak için var değil mi ? Eğer birbirimize destek olamayacak isek üye dahi olmasın kimse. blogu takip edelim olsun bitsin.
Üstad bir ara cepforum vardı belli bir süre moderatörlük yaptım.Böyle trip yapan insanlardan nefret ediyorum.forum dayanışma yardımlaşma yeridir.xda 4pda bunların en büyük örneği yani arkadaş niye bu kadar alındı kendine dert etti anlamadım.aklı sıra bizi üstü kapalı forum kuralları diye tehdit ediyor..

Son düzenleme:
Oyla:

salihcimenlidal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
salih
Cihazım
redmi note 3
Konular
5
En çok ücret talep eden biri olduğunu varsayarsak bu kadar alınman normaldir.forum olmazsa açmı kalacağız.kural falan küfür etmedik hakaret etmedik niye zoruna gitmiş.

Üstad bir ara cepforum vardı belli bir süre moderatörlük yaptım.Böyle trip yapan insanlardan nefret ediyorum.forum dayanışma yardımlaşma yeridir.xda 4pda bunların en büyük örneği yani arkadaş niye bu kadar alındı kendine dert etti anlamadım.aklı sıra bizi üstü kapalı forum kuralları diye tehdit ediyor..
Kar amacı gütmeyen trde paylaşım yapan kimse kalmadı . Malesef

Oyla:

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Bu cihazın 8/128 GB çin modeli var. 6200 fiyatı,hafıza haricinde problem olurmu ?

Redmi not 12 pro 5 g

Oyla:

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Bu cihazın 8/128 GB çin modeli var. 6200 fiyatı,hafıza haricinde problem olurmu ?

Redmi not 12 pro 5 g
Sıkıntı Olmaz benim cihazım da aynısı gayet memnunum

Oyla:

Dreamer62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gereksiz
Cihazım
RedmiNote11 Pro
Konular
1
Bootkilidini bir haftada açtım.telefona twrp yükledim.Twrp de rom yüklemeye çalışınca hata verdi.benim cihaz fake tabir edilen rom ile gelmişti.endonezya romu kurdum twrp den olmadı.fastboot denedim 4 defa mi flas hata verdi.hatası şöyle rom yükleniyor.tam biterken eror veriyor.telefon Kendi kendine reset atıyordu.bu arada telefonum imei repair yapılmamış.kaç deneme oldu bilemiyorum.foruma yazdım sağolsun kimse cevap vermedi.böyle durumlarda forum içinde genelde cevap verilmez ücretli dışında..bu forumda maalesef böyle hemen para para diyen bazı insanlar da var..
Neyse kısaca sadece mi flash eski bir sürümünü yükleyip onunla fastboot Endonezya romunu yükledim.gayet güzel oldu.
Forumda dosya paylaşmak konu açmak yöneticilik yapmak önemli değil önemli olan insanlara yardımcı olmak....
Bende farklı yöntemle bl kilidini açtım rom yazarken hatalar aldım sürekli eski mi flash denedim yine olmadı siz hangi mi flash sürümü kullandınız.

Oyla:

sevketnur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmed
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Evet siz hangi sürümü kullandınız hatasız hallolmus biz de o sürümü kullanalım?

Oyla:

Catzzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi mix 2
Konular
0
Mrb Arkadaşlar Bende de Redmi Note 12 Pro + Aldım. SMOMİXN model 14.0.3.2 yüklü geldi NFC ibaresi bile gözükmüyor band 20 sorunu yaşanıyor ses karşıya kötü gidiyor.bootloader kilidi için başvuru yaptım.Farkli Rom denemek istiyorum.Acaba NFC ve Band 20 duzelirmi.

Oyla:

sarper03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Mı Max 2
Konular
3
Mrb Arkadaşlar Bende de Redmi Note 12 Pro + Aldım. SMOMİXN model 14.0.3.2 yüklü geldi NFC ibaresi bile gözükmüyor band 20 sorunu yaşanıyor ses karşıya kötü gidiyor.bootloader kilidi için başvuru yaptım.Farkli Rom denemek istiyorum.Acaba NFC ve Band 20 duzelirmi.
Kardeş seste benim de sıkıntı oluyor bazen ama nfc var senin sürüm sonunda 2 var galiba benimki 0 yani genel olarak memnunum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Nfc için öncelikle telefonun model numarasına bakmak lazım. Hint model ise nfc olmaz zaten. Band 20 konusuna gelirsek rom değişikliği bile bu sorunu çözmez.

Oyla:
Üst Alt