Yardım SMOMIXN Avrupa ROM ile değişim

alpezell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alpezel
Cihazım
.
Konular
2
Merhaba aldığım cihazda NFC çalışmamakta ve üzerinde SMOMIXN bu sürüm bulunmakta aşağıdaki linkten avrupa sürümünü "14.0.6.0.TMOEUXM" kurmak istiyorum herhangi bir sorun yaşar mıyım? yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgilendirme bekliyorum telefon çin modeli ımeı sorgulayınca bu çıkıyor arka kapaktaki imei ile telefon içindeki imei de uyumlu arka kapakta316c olarak yazıyor ancak yazılım olarak model kısmındaki son harf I desteklerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
225
Model kodunun sonundaki I india yani hindistan. Fiziksel olarak NFC yok. NFC çalışmaz hiç bir şekilde.

alpezell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alpezel
Cihazım
.
Konular
2
Yazılım kısmında yazan I harfi evet ancak etikette 316C olarak yazıyor, sürümü yanlış atmışlar anladığım kadarıyla böylece içindeki isim de değişmiş. Telefoncu yazılım ile değiştireceğini söyledi, sadece uzak olduğu için gidemiyorum iş güç malum, kendim evde değiştirmek istiyorum ama şu sürüm işleri kafamı karıştırıyor

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Yazılım kısmında yazan I harfi evet ancak etikette 316C olarak yazıyor, sürümü yanlış atmışlar anladığım kadarıyla böylece içindeki isim de değişmiş. Telefoncu yazılım ile değiştireceğini söyledi, sadece uzak olduğu için gidemiyorum iş güç malum, kendim evde değiştirmek istiyorum ama şu sürüm işleri kafamı karıştırıyor
Etiketin sonunda c varsa donanim olarak nfc vardır. Hindistan rom atmislar diye nfc yok. Uygun roma gectiğiniz takdirde nfc aktif olacaktır. Taiwan, endonezya romlara geçebilirsiniz. Paylaştığınız rom linkide olur. İmei repair yapılmadıysa işlemi yapın.

alpezell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alpezel
Cihazım
.
Konular
2
Teşekkür ederim ımei repair atılmadı en uygun romu attıktan sonra repair gerekene kadar bootloader kilidini kapatıp güncellemeleri almak istiyorum. Şarjı en çok dayanan en güncel rom önerinizi alıp sürüm atma konusunda ufak bir bilgi de rica etmekteyim şu an geliştirici olarak oem kilidini açtım kilit için başvuruya bastım ama bir şey göremedim işlem başarılı minvalinde bir yazı çıktı yine de 7 gün beklemem gerekir mi yoksa bugün yapabilir miyim. oyun oynayıp çok performans bekleyen biri değilim kamera sorunsuz çalışsın şarjı uzun süre gitsin ve güncelleme alsın bana yeterli.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Bl kilit açma başvurusu yapıldıktan itibaren, 168 saat bekleme süresi vardır. Bu süre gectikten sonra mi unlock tool ile kilit açılıp cihaz sıfırlanır. Sonra mi flash tool ile rom atabilirsiniz. Rom olarak taiwan öneririm. Nfc aktif ve stabilite yönünden iyidir...

ufukilhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhami
Cihazım
9300
Konular
0
Bl kilit açma başvurusu yapıldıktan itibaren, 168 saat bekleme süresi vardır. Bu süre gectikten sonra mi unlock tool ile kilit açılıp cihaz sıfırlanır. Sonra mi flash tool ile rom atabilirsiniz. Rom olarak taiwan öneririm. Nfc aktif ve stabilite yönünden iyidir...
Hocam taiwan rom türkçe dil desteği var mı

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
Merhaba aldığım cihazda NFC çalışmamakta ve üzerinde SMOMIXN bu sürüm bulunmakta aşağıdaki linkten avrupa sürümünü "14.0.6.0.TMOEUXM" kurmak istiyorum herhangi bir sorun yaşar mıyım? yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgilendirme bekliyorum telefon çin modeli ımeı sorgulayınca bu çıkıyor arka kapaktaki imei ile telefon içindeki imei de uyumlu arka kapakta316c olarak yazıyor ancak yazılım olarak model kısmındaki son harf I desteklerinizi bekliyorum
selamlar, rom değiştirdinizmi?

Üst Alt