Yardım Smart Lock

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Herkese Merhabalar;
Bu gün Mi 5s cihazımı Bluetooth üzerinden arabayla eşleştirdim ve ardından smart lock güvenilen cihazlara ekle diye bir seçenek çıktı. Pin kodunu girip tamam dedim ama sonrasında geri güvenilen cihazlar listesinden silmek istememe rağmen ilgili menüyü bulamadım. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilen yok mu bu durumu?

Oyla:

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Hocam eşlenen cihazlardan silin telefonunuz üzerinden ve aynısını araç üzerinden yapın isterseniz.
Teşekkür ederim benim de aklıma son çare olarak o geldi. Eşimin telefonunda Smart Lock menüsü ayrıca var, eklenenler ordan kaldırılıyor ama sanırım Xiaomi de yok.

Oyla:

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
5
evet ben bu şekilde kurtulmuştum aynı dertten daha önce

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Herkese Merhabalar;
Bu gün Mi 5s cihazımı Bluetooth üzerinden arabayla eşleştirdim ve ardından smart lock güvenilen cihazlara ekle diye bir seçenek çıktı. Pin kodunu girip tamam dedim ama sonrasında geri güvenilen cihazlar listesinden silmek istememe rağmen ilgili menüyü bulamadım. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
Ben de Mi Box için ekle demiştim ve çok aramıştım hocam. Ayarlar/Google altından smart lock ayarlarına girdiğimde (altta google yazan bir yer var) browser üzerinden google ayarlarına yönlendiriyor ve oradan eşleştirme kaldırılabiliyor.

Oyla:

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Ben de Mi Box için ekle demiştim ve çok aramıştım hocam. Ayarlar/Google altından smart lock ayarlarına girdiğimde (altta google yazan bir yer var) browser üzerinden google ayarlarına yönlendiriyor ve oradan eşleştirme kaldırılabiliyor.
Araçtan ve telefondan eşleştirmeyi silip yeniden eşleştirdim. Ama bu sorunu bundan sonra yaşayacak olanlar için çözüm önerileri olarak faydalı bir bilgi. Teşekkürler..

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Araçtan ve telefondan eşleştirmeyi silip yeniden eşleştirdim. Ama bu sorunu bundan sonra yaşayacak olanlar için çözüm önerileri olarak faydalı bir bilgi. Teşekkürler..

Bu arada sizde çalıştı mı hocam? Ben Box ve yeelight ile eşleştirmiştim. Oturma ve yatak odasında açık kalması için ama maalseef hep kilit istedi...

Oyla:
Üst Alt