Çözüldü Smart Camera C200 (MJSXJ14CM)

meturas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note3
Konular
1
Merhaba, kamerayı birkaç gün önce satın aldım. Normal çalışıyordu ama aniden sabit sarı ışık yanmaya başladı. Sıfırlamayı denedim ama işe yaramadı. Ürünün yazılım dosyasını aramama rağmen bulamadım. Destek olabilecek var mı ?

Hkh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
......
Cihazım
C200
Konular
0
Hello, I bought the camera a few days ago. It was working normally but suddenly the solid yellow light started coming on. I tried resetting but it didn't work. Although I searched for the software file of the product, I could not find it. Is there anyone who can support?
Same problem. Did you find a solution?

cemseti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiaomi c200
Konular
0
Ürün Modeli : MJSXJ14CM Xiaomi Smart Camera C200

son versiyon firmware dosyasını bu linkten indirin zipteki dosyayı bilgisayarınıza çıkartın. klasör içindeki dosyayı sdkarta kopyalayın ve sdkartı kameraya takıp adaptörünü fişe takın. 5-10 bekleyin. kamera sağa sola yukarı aşağı hareket ettiğinde bir iğne yardımı ile resetleme yapın. ışık mavi olup kamera internet bağlantığı için sesli olarak uyarı verecektir. sonrası kamerayı ilk aldığınız zaman yaptığınız kurumların aynısını karatak kurmak olacak.
ben sorunumu çözdüm. Eğer son versiyon firmware dosyasını yüklediğiniz halde sarı ışık yanmaya devam ediyor ise güç adaptörünüzü değiştirin. Ben yeni dosyayı sdcarta yükledim ve kameraya taktım. 5 dakika içinde kamera hareket etti. ancak sarı ışık sönmedi ve reset düğmesine 10 saniye basmama ragmen hiç birşey olmadı. sonra güç adaptörünü başka bir adaptör ile değiştirdim ve kameram yeniden başladı ve ışık maviye döndü. sonra kurulum ve internet bağlantılarını yapabildim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt