slm arkadaşlar.imei silindi ayrdımcı olurmusunuz

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
128gb mi6ım pixel rom offical kurdum.wifiyi bozdu ve beni arıyorlar çalıyor gösteriyor bende çalmıyordu..bende orjinal roma geri göndüm imei invalide düştü.(telefon repair imei yapılmış cihaz değil) çok rom değiştim sorun olmadı.pixel rom mafetti cihazı.öncesi qcn yedeğim vardı bu arada rootlayınca diag açıp almıştım.mui8e düştüm cmd komutlarla modem 1-2 fsg boşalttım sonra qcn yedeğimi yazdım imeiler wifi geldi.mi flashla 9a yükselttim herşey tmm.şimdi cihazda ne rom olursa oreo beta vs yedekle sıfırla yada recovery moddan cihazı sıfırlarsam cihaz yine imei invalide yani 0a düşüyor.başına gelen oldumu.ben bunu satsam adama versem sıfırlasa başına dert imei kalıcı kalmıyor.yardımcı olabilirmiiniz.bilgisi olan var mı

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Maalesef çözümü yok. Ne yaparsanız yapın imei kalıcı olmuyor.

Hocam Bir ara 2. Yöntem çıkmıştı ve Kalıcı oluyor denilmişti; acaba o yöntemde de mi sorun çıktı? Twrp Haricinde, cihazdaki Varsayılan Güncelleyici ile bile Global Romu kurmak sakıncalı durum oluşturduğunu söylemiştiniz, sanırım hala sorun oluşturma ihtimali devam ediyor o halde. Twrp'de sorun çıkma ihtimali yoktu bildiğim kadarı ile, umarım hala Sorunsuzdur Twrp'den rom kurulumu durumu.

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mui 8 8.2de twrp kalıcı oluyor ve sorun çıkmıyor. ama 9da kalıcı olmuyor problem çıkarıyor. bizzat test ettim.8 versionda üst üst sıfırladım bozulma falan yoktu.
[doublepost=1519252841,1519252155][/doublepost]son derece pişmanım bu teli aldığıma. rom çok kötü çok eksik. android 7 nasıl bi eksiklik varki yaani uygulaması çalışmıyordu. adım sayar sorunluydu ne kursam vs. şimdide bu oldu. profosyonel bi şirket değil xiaomi yazılımdan belli.prof software ekibi bile yok. lg samsung ne custom romlar kurduk bu olmadı. tamamen hayal kırıklığı bi marka. bunu böyle birine kabul ettirip satarsam samsunga geçeceğim kesin ve net.
[doublepost=1519252964][/doublepost]twrpden rom kuruyorum sorun yok. oreo developer 8.2.1 kurdum 8.2.8 güncellemesi geldi güncelledim.bi sorun oluşmadı ama cihaz sıfırlarsam imei boşa düşüyor ve bidaha ugraşıyorum.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
mui 8 8.2de twrp kalıcı oluyor ve sorun çıkmıyor. ama 9da kalıcı olmuyor problem çıkarıyor. bizzat test ettim.8 versionda üst üst sıfırladım bozulma falan yoktu.
[doublepost=1519252841,1519252155][/doublepost]son derece pişmanım bu teli aldığıma. rom çok kötü çok eksik. android 7 nasıl bi eksiklik varki yaani uygulaması çalışmıyordu. adım sayar sorunluydu ne kursam vs. şimdide bu oldu. profosyonel bi şirket değil xiaomi yazılımdan belli.prof software ekibi bile yok. lg samsung ne custom romlar kurduk bu olmadı. tamamen hayal kırıklığı bi marka. bunu böyle birine kabul ettirip satarsam samsunga geçeceğim kesin ve net.
[doublepost=1519252964][/doublepost]twrpden rom kuruyorum sorun yok. oreo developer 8.2.1 kurdum 8.2.8 güncellemesi geldi güncelledim.bi sorun oluşmadı ama cihaz sıfırlarsam imei boşa düşüyor ve bidaha ugraşıyorum.

Hocam Sıfırlamak derken, Stock Recovery ile mi sıfırlamaktan bahsediyorsunuz yoksa Twrp'den mi? Stock Recovery ise, Twrp'den sıfırlayın hocam o zaman. Ben 8 Aydır Twrp'den Wipe - Format data seçeneği ile sorun yaşamadım hiç. Tabi size bu seçenek yetmiyorsa, orasını bilemiyorum.

tweezers1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
iphone 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mui 9 twrp kalıcı varmı araştırmadım.orjinal recoveryde bozuluyor. twrpden bozulmuyor onu biliyorum.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam Bir ara 2. Yöntem çıkmıştı ve Kalıcı oluyor denilmişti; acaba o yöntemde de mi sorun çıktı? Twrp Haricinde, cihazdaki Varsayılan Güncelleyici ile bile Global Romu kurmak sakıncalı durum oluşturduğunu söylemiştiniz, sanırım hala sorun oluşturma ihtimali devam ediyor o halde. Twrp'de sorun çıkma ihtimali yoktu bildiğim kadarı ile, umarım hala Sorunsuzdur Twrp'den rom kurulumu durumu.
O yöntem hala sorunsuz ama herkes telefonunda twrp olsun istemiyor.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt