Hocam yeni cihazınız hayırlı uğurlu olsun
İnşallah Darısı Max4'e
Ekranı size büyük gelmemiştir herhalde?
Max2 6'4 inç falandı galiba ? Bu da 6'9
Teşekkürler...kağıt üzerinde daha büyük gözükmesine rağmen inanınki az biraz daha kücükmüş hissi veriyor... aynı zamanda daha zarif ve kibar diğerine göre ve elde tutuşu mükemmel ötesi...
Sayın skorpi hocam yeni cihazınız hayırlı uğurlu olsun. Uzun seneler kullanırsınız insallah.
Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler hocam, bu kaşıntılarda öyle pek de uzun süreceğini pek zanettmiyorum
Canınız sağolsun hocam
Admin olmak varmış formda
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir gün İnşallah size de olmak nasip olur....gerçi benim sizi admin olarak görebilmem neredeyse imkansız...Toprak kokusu geliyor burnuma
Yeni Efendiniz Hayırlı olsun
Skorpi hocam. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin İnşallah
Çok teşekkür ederim hocam...Xiaomi'lerin Efendisi olabilmesi için önce sahibi ile iyi geçinip, onu memnun edebilmesi gerekiyor...Cihaz ancak Romu ve sahibi ile Nam salar...bakacağız artık
Değerli Skorpi üstadım, Max 3 ünüzü güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, selam ve saygılarımı sunuyorum. Bir de şunu öğrenmek isterim izniniz olursa. Greeshan romundan memnundunuz Max 2 de. Acaba Max 3 için de var mı aynı romdan?
Çok teşekkür ederim hocam, saygılar bizden...Estağfurullah, ne izni....Evet Mi Max 2 için bugüne kadar bulabildiğimiz ve demir atmamıza sebep olan en muhteşem rom, Greeshan rom ..Ancak Google, Android 8 versiyonun, yani Oreo'nun, affedersiniz, öyle bi içine etmişki,maalesef tüm rom geliştiricileri her türlü zorlanmaktadırlar ve her şeyiyle mükemmel işleyen bir rom yapamıyorlar...bunun üstüne bir de Üreticiler, bizim konumuzda Xiaomi, artık hem bir çok modelin yanısıra yazılımlarına öyle içinden çıkılamaz ve neredeyse çözülmesi imkansız scriptler koymaktadırlar ki,normal bir Custom rom yapmak neredeyse inkansızlaşıyor....Greeshan da maalesef aynı durumda...O nedenle Max 3 rom yapması imkansız gibi bir şey....sadece büyük kurumlar toplu rom değişiklikleri yapabilmekte artık...örneğin EU, Prı, Miui.Am, Mi Globe gibi, diğerleri nerdeyse kepenkleri kapattılar gib....
hocam mi max 3'e geçeceğinizi daha cihaz çıkmadan söylemiştiniz kısmet bugüneymiş
Evet öyle demiştik ama bir türlü kısmet olmadı...O nedenle Max 4 veya 5 için artık bir şey demeyeceğim görmeden.
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk