Diğer Skorpi neden Mi Max 2 den Mi Max 3’e geçti?

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam mi max 3'e geçeceğinizi daha cihaz çıkmadan söylemiştiniz kısmet bugüneymiş

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Tebrikler Skorpi usdadim güzel günlerde kullanın inşallah iyi haberler almak dileği usdad hayırlı olsun size. Bu işi teşkil eden forum adminlerine böyle surpurizle Skorpi usdadimi onurlandirdiginiz için ayrıca teşekkürler ben bir Azeri olarak çok mutlu oldu inşallah banada piyango vurdu ama nerde :)

akillica1978

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
Yeni cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Cihazların kralı Mi Max 2'yi unutmamanız dileğiyle, hayırlı günler.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam yeni cihazınız hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah Darısı Max4'e :)
Ekranı size büyük gelmemiştir herhalde?
Max2 6'4 inç falandı galiba ? Bu da 6'9:)
Teşekkürler...kağıt üzerinde daha büyük gözükmesine rağmen inanınki az biraz daha kücükmüş hissi veriyor... aynı zamanda daha zarif ve kibar diğerine göre ve elde tutuşu mükemmel ötesi...
Sayın skorpi hocam yeni cihazınız hayırlı uğurlu olsun. Uzun seneler kullanırsınız insallah.

Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler hocam, bu kaşıntılarda öyle pek de uzun süreceğini pek zanettmiyorum
Canınız sağolsun hocam
Admin olmak varmış formda
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir gün İnşallah size de olmak nasip olur....gerçi benim sizi admin olarak görebilmem neredeyse imkansız...Toprak kokusu geliyor burnuma
Yeni Efendiniz Hayırlı olsun Skorpi hocam. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin İnşallah :)
Çok teşekkür ederim hocam...Xiaomi'lerin Efendisi olabilmesi için önce sahibi ile iyi geçinip, onu memnun edebilmesi gerekiyor...Cihaz ancak Romu ve sahibi ile Nam salar...bakacağız artık
Değerli Skorpi üstadım, Max 3 ünüzü güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, selam ve saygılarımı sunuyorum. Bir de şunu öğrenmek isterim izniniz olursa. Greeshan romundan memnundunuz Max 2 de. Acaba Max 3 için de var mı aynı romdan?
Çok teşekkür ederim hocam, saygılar bizden...Estağfurullah, ne izni....Evet Mi Max 2 için bugüne kadar bulabildiğimiz ve demir atmamıza sebep olan en muhteşem rom, Greeshan rom ..Ancak Google, Android 8 versiyonun, yani Oreo'nun, affedersiniz, öyle bi içine etmişki,maalesef tüm rom geliştiricileri her türlü zorlanmaktadırlar ve her şeyiyle mükemmel işleyen bir rom yapamıyorlar...bunun üstüne bir de Üreticiler, bizim konumuzda Xiaomi, artık hem bir çok modelin yanısıra yazılımlarına öyle içinden çıkılamaz ve neredeyse çözülmesi imkansız scriptler koymaktadırlar ki,normal bir Custom rom yapmak neredeyse inkansızlaşıyor....Greeshan da maalesef aynı durumda...O nedenle Max 3 rom yapması imkansız gibi bir şey....sadece büyük kurumlar toplu rom değişiklikleri yapabilmekte artık...örneğin EU, Prı, Miui.Am, Mi Globe gibi, diğerleri nerdeyse kepenkleri kapattılar gib....
hocam mi max 3'e geçeceğinizi daha cihaz çıkmadan söylemiştiniz kısmet bugüneymiş
Evet öyle demiştik ama bir türlü kısmet olmadı...O nedenle Max 4 veya 5 için artık bir şey demeyeceğim görmeden.

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Tebrikler Skorpi usdadim güzel günlerde kullanın inşallah iyi haberler almak dileği usdad hayırlı olsun size. Bu işi teşkil eden forum adminlerine böyle surpurizle Skorpi usdadimi onurlandirdiginiz için ayrıca teşekkürler ben bir Azeri olarak çok mutlu oldu inşallah banada piyango vurdu ama nerde :)
Çok tyeşekkürler hocam, Allah sizinde gönlünüze göre versin İnşallah...ama Piyango bileti almayı unutmayın siz yine de
Yeni cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Cihazların kralı Mi Max 2'yi unutmamanız dileğiyle, hayırlı günler.
Çok teşekkür ederim...insan ilk Aşkını unutabilirmi hiç?
Tebrikler hocam, tekrardan hayırlı olsun,güle güle kullanmanız dileğiyle

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam, Sizi de beklediğimizi söylememe gerek yok sanırım....

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

thezalim02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut Gazi
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Meslek
Backend Front Edit
Konular
44
Skorpi hocam sizi çok tebrik ederim akşama işiniz yok ise benim telefona rom attallımı önerdiğiniz bir şey varmı birde oreo gelirmi bize ? iyi günlerde kulanın clap~~clap~~
ayriyeten banada kılıf ve kırılamaz camı lazım ben nerden alıcam :) bi kırılmaz camda bana hediye etselerdi... Adıyamanda yaşadığım için ne kabı var ne kırılmaz camı burada hiç bişey yok :):):)

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Teşekkürler hocam, hoşbuldum

Sağolun hocam...

Rica ederim hocam, Sizsiz asla olmaz, Max 3 ü Max 3 yapan ve sevdiren, değerli paylaşımlarınızla yol gösteren, Max 3 deyince akla gelen ilk ve tek Hocamız sizsiniz, ben sizin paylaşımlarınızdan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum, tabi bu yaşta çok zor, artık kafam basmıyor, uğraşamıyorum da zaten...hem Şubatın ilk haftasında Allahın izniyle İnşallah DEDE olacağım ve zaten emekliliğim de yavaş yavaş başlayacak...yarı zamanlı, daha az zamanlı..hatta belki Nikimi de DEDE olarak değiştiririm, kimse Skorpiyi hatırlamaz...
Hocam Max 4 üzerinde dedelik yaşayabilirsiniz ama max 3 kullandığınız süre boyunca emekli olmayı düşünmeyin headbang~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Offline olmak yok daha dur yeni başladın yanımıza Skorpi abiyi de aldık artık gelsin romlar gitsin temalar...
Hocam onu anlamam bunu denemem diyorsiniz, kiminle yola koyulacagiz.

Üst Alt