- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hocam, o sizin iç güzelliğiniz...aslında 17 aydır her türlü cebe çok rahat girdi ve çıktı...deneyimlerimi tabiki İnşallah her zaman olduğu gibi paylaşacağım ancak burada özellikle Sayın saliharda hocama herkesin huzurunda teşekkür etmek istiyorum, Max 3 konusunda herkese paylaşımları ile yol göstermiş olduğu için...kendisinden Max 3 ile ilgili daha çok öğreneceğimiz var ve ben onun yanında ancak çırak olabileceğim, o da nezaketinden ve yaşımıza hürmeten zaten buna izin verecektir diye düşünüyorumBu ne güzel ne tatlı bir konu böyle,özgür ne demiş "krala kral yakışır"...Hocam cihaz hayırlı uğurlu olsun,cebinde paralansın diyeceğim ama o cihaz cebe sığarmı bilmiyorum güzel günlerde güle güle kullan inşallah,cihaz hakkındaki deneyim ve paylaşımlarını,yol göstermelerini bekliyor olacağız.başta hiddenking ve cantara hocam olmak üzere emeği geçen herkese bende teşekkür ediyorum bu güzelliklerinden dolayı
Çok teşekkür ederim hocam, darısı sizin başınıza demek istiyorum izninizlehayırlı olsun hocam
güzel günlerde kullanın inşallah
kralın tahtı devretme zamanı zaten gelmişti
emeğe değer verildiğini gösteren bir şekilde devir töreni gerçekleşmesine ayrı bir sevindim kendi adıma
max 3 de olmasa bile sonraki cihazlarda buluşmak dileğiyle
tekrar hayırlı olsun hocam
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk