- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 315
Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Forum normal üyelerine de bu tarz hediyeler oluyor mu ?
Teşekkürler...evet oluyor tabiki...forumu takipte kalınHocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Forum normal üyelerine de bu tarz hediyeler oluyor mu ?
Tamamdır hocamTeşekkürler...evet oluyor tabiki...forumu takipte kalın
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Mesajı alıntılayın da kime çocuk dediğinizi veya TürkPDA ile ilgili yazdığınızı bilelimBen sana mı söylemişim ki ustune aliniyorsun çocuk?
skorpi hocam bizler y3s nin yazdıklarını hiç görmüyoruz neden acaba ? sadece siz alintilayinca görüyoruz.Mesajı alıntılayın da kime çocuk dediğinizi veya TürkPDA ile ilgili yazdığınızı bilelim
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Kendisi spam mesajları nedeniyle sitemizden uzaklaştırıldı ve tüm mesajları kaldırıldı.skorpi hocam bizler y3s nin yazdıklarını hiç görmüyoruz neden acaba ? sadece siz alintilayinca görüyoruz.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendisi spam mesajları nedeniyle sitemizden uzaklaştırıldı ve tüm mesajları kaldırıldı.
greeshan rom ile biz geçtik hocam4 değilde belki max 5 yada 6 ya.Max 2 daha uzun çok uzun bir süre götürür beni.Bide bu wifi kopması çözüldü mü güncellemelerle ben hala 8.5.9.0 globaldeyim.Miui 10 u bekleyeyim mi ? Miui 10 max 2 ye ne zaman gelir acaba.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 değilde belki max 5 yada 6 ya.Max 2 daha uzun çok uzun bir süre götürür beni.Bide bu wifi kopması çözüldü mü güncellemelerle ben hala 8.5.9.0 globaldeyim.Miui 10 u bekleyeyim mi ? Miui 10 max 2 ye ne zaman gelir acaba.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi