- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 315
Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Forum normal üyelerine de bu tarz hediyeler oluyor mu ? 
Teşekkürler...evet oluyor tabiki...forumu takipte kalınHocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanınForum normal üyelerine de bu tarz hediyeler oluyor mu ?
![]()
Tamamdır hocamTeşekkürler...evet oluyor tabiki...forumu takipte kalın
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Mesajı alıntılayın da kime çocuk dediğinizi veya TürkPDA ile ilgili yazdığınızı bilelimBen sana mı söylemişim ki ustune aliniyorsun çocuk?
Mi Max 3 mit Tapatalkskorpi hocam bizler y3s nin yazdıklarını hiç görmüyoruz neden acaba ? sadece siz alintilayinca görüyoruz.Mesajı alıntılayın da kime çocuk dediğinizi veya TürkPDA ile ilgili yazdığınızı bilelim
Gesendet von meinemMi Max 3 mit Tapatalk
Kendisi spam mesajları nedeniyle sitemizden uzaklaştırıldı ve tüm mesajları kaldırıldı.skorpi hocam bizler y3s nin yazdıklarını hiç görmüyoruz neden acaba ? sadece siz alintilayinca görüyoruz.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendisi spam mesajları nedeniyle sitemizden uzaklaştırıldı ve tüm mesajları kaldırıldı.

greeshan rom ile biz geçtik hocam4 değilde belki max 5 yada 6 ya.Max 2 daha uzun çok uzun bir süre götürür beni.Bide bu wifi kopması çözüldü mü güncellemelerle ben hala 8.5.9.0 globaldeyim.Miui 10 u bekleyeyim mi ? Miui 10 max 2 ye ne zaman gelir acaba.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 değilde belki max 5 yada 6 ya.Max 2 daha uzun çok uzun bir süre götürür beni.Bide bu wifi kopması çözüldü mü güncellemelerle ben hala 8.5.9.0 globaldeyim.Miui 10 u bekleyeyim mi ? Miui 10 max 2 ye ne zaman gelir acaba.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi