Hocam yaptığınız eserler ortada hala temalar bölümünde en üste duruyor hani atalarımız derya yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdırTeşekkürler hocam eksik kod çok umarım hepsini yada bir çoğunu bulmak mümkün olur
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaşaaaaa hocam, heycanla ve merakla bekliyorum.Merhaba arkadaşlar miui 12 çalışmalar başladı bakalım nasıl olacak
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
aynı uyarlamayı "black dream" için de bekliyorum haberiniz olsun.Merhaba arkadaşlar yavaş yavaş sona doğru geldi tema. Hemen hemen miui 12 tam adapte etmeyi başardım temayı
Bir kaç resim atayım
Birçok yerde siyah üzerine siyah yazı mevcuttu gerekli tüm kodları buldum sayılır. Ateş etemeye hazırız gibi
Kontrol merkezi yüzde yüz adapte edildi ve temaya uyum sağlandı
Aynı zamanda aod tema işine de el atacağım hatta ilk temamı yaptım ama biraz üstünde çalışmam lazımGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar yavaş yavaş sona doğru geldi tema. Hemen hemen miui 12 tam adapte etmeyi başardım temayı
Bir kaç resim atayım
Birçok yerde siyah üzerine siyah yazı mevcuttu gerekli tüm kodları buldum sayılır. Ateş etemeye hazırız gibi
Kontrol merkezi yüzde yüz adapte edildi ve temaya uyum sağlandı
Aynı zamanda aod tema işine de el atacağım hatta ilk temamı yaptım ama biraz üstünde çalışmam lazımGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[/Metin hocam heyecanla bekliyorum şimdiden emeğine ellerine sağlık
Hocam bu Black Dream teması zaten. Benim stilim ile benzerlik gösterseler de (renk gamı yüzünden) farklı temalar bir birine bazen karışıraynı uyarlamayı "black dream" için de bekliyorum haberiniz olsun.
Hocam siz atın ben havada yakalarımDestekleriniz için teşekkürler hocam. Miui 12 kullanan bir kaç kişiyi deneme için mtz ata bilirim takipte kalın