İstediğiniz duvar kağıdı ile değiştirebilirsiniz HocamPeki bu ekrandaki arka planı değiştirmek mümkünmü ? Simsiyah içimiz kararıyor.
Ana ekrana basılı tutun açılan ekranın sol alt köşesinde Duvar Kağıdı ikonuna basın.İştediğiniz resimi seçtikten sonra, size Ana ekran - Kilit Ekranı - Her ikisini ayarla seçeneklerini sunacak. Seçiminizi yapın. Güle güle kullanın.Yolu nedir peki ?
Elinize sağlık. Eski günlerde linux bilgisayarımda kullandığım Gnome masaüstü havası var. Temayı marketten indirdim. Tema ne yazık ki Türkçe olmuyor. xiaomi.eu kararlı sürümü kullanıyorum. Sistem dili de Türkçe. Konu içinde arama yapınca da bu sorunu paylaşan göremedim. Bu sorun da giderilirse harika olacak.unutmadan artık tema ayarları ve içeriği sistem dili Türkçe olduğu sürece Türkçe görünecek bu da yenilik sayılır sanırım son anda aklıma geldi
Tema severlerin beğenmesi dileğiyle herkese iyi forumlar..
Merhaba hocam bende çalışıyor hatta denediğim mi6 ve mi 8 lite de de çalışıyor. Temayı silip yeniden yüklemeyi deneyin hocam bazen bu sorunları çöze biliyor.Merhaba;
Çalışma için teşekkür eder elinize sağlık.
Şöyle bir sorun ile karşılaştım. Kilit ekranında fener simgesine tıkladığımda feneri açıyor ama kapatmıyor. Belki önceki sayfalarda yazan olmuştur.
Duvar kağıdına göre alıyor hocam onu değiştirin oda değişir.ana ekran ve kilit ekranını demedim arama ekranını söyledim
Beğendiğinize sevindim hocam iyi günler kullanınElinize sağlık. Eski günlerde linux bilgisayarımda kullandığım Gnome masaüstü havası var. Temayı marketten indirdim. Tema ne yazık ki Türkçe olmuyor. xiaomi.eu kararlı sürümü kullanıyorum. Sistem dili de Türkçe. Konu içinde arama yapınca da bu sorunu paylaşan göremedim. Bu sorun da giderilirse harika olacak.