Merhaba hocam. Benim kullandığım modüller şunlar:
1. MIUI monet project - neredeyse tüm arayüz ve miui uygulamaları monet tasarıma kavuşuyor. Kontrol merkezi, telefon, mesajlar, ayarlar, notlar, hesap makinesi, dosya yönetcisi, kamera ve s. Her yer arkaplan resminizdeki renkle uyumlu oluyor ve üstelik bunları hiç bir sistem uygulamasını değiştirmeden yapıyor, mantığı tema gibi çalışıyor, uygulamaların üzerine yama yapıyor. Buda cihazda hiç bir kasma, donma, performans kaybı olmadan monet tasarımı kullanmanızı sağlıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2. Turkish-Ad-Host - reklamları engellemek için kullanıyorum, yine oldukca hızlı çalışıyor ve internet hızında hiç bir yavaşlama olmuyor
3. Basic call recorder - adındanda anlaşılacağı üzere görüşmeleri kayıt altına alıyor. Benim gibi modlanmış "google aramalar" kullanmak istemeyen hocalarım için güzel seçim.
4. Lsposed - cemiuiler gibi özelleştirme uygulamalarını kullanmak için gerekli bir modül. Sadece modül değil aslında, bir modül deposu bildiğimiz. Bir çok işinize yarar modlar bulunmakta.
Benimde size bir sorum olacaktı hocam. Audio fx gibi modlar gerçekten fark yaratıyormu, şimdiye kadar hiç kullanmadım, fark varsa bakmak isterim. Birde ek olarak, nova yerine lawnchair kullanıyorum ben, nova ya hiç bir laf yok, güzel ve özelleştirmesi bol launcher. Amma nedense lawnchair'i daha çok benimsedim, bana daha hoş geliyor. Özelleştirmesi az, fakat sade. Nova bana çok karışık geliyor. İsterseniz sizde deneye bilirsiniz.