Soru Sizce Note 2 mi Huawei mi ?

Merich

C#/Vb.net Yazılımcı
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meriç Enes
Cihazım
G4
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Konular
10
başlıktanda görüldüğü gibi

Note 2 vs Mate 9 desem hangisini önerirdiniz ?
yada Note 2 vs P10 desem hangisini önerirdiniz ?
ikisine de yorum yaparsanız mutlu olurum

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12

Kısa bir küçük araştırma yaptıktan sonra bu kanıya kendiniz varabilirsiniz. Mi Note2 gayet performanslı bir telefon dilediğiniz diğer markalarda öyle. Bunu en iyi siz bilebilirsiniz. Ne amaçla kullanım yapacağınıza göre özellik karşılaştırması yapıp cihazınızı seçin.

Saygılarımla..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

drgood

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
5

Note 2 güzel telefon gerçekten ama tr de çok satmadığı için yedek parça işini nasıl halledersiniz bilmiyorum.P10 un leica kamerasında da gözüm var, diğer taraftan note 2 nin kamerası ve tasarımı çok güzel.
Güncelleme konusuna gelirsek miui 9 la yeni bi tarza geçti xiaomi, eskiden mi5s note 2 gibi asıl çin için çıkmış telefonlara güncellemeyi geç verirdi ama mi5s için global beta 2 haftaya kalmadan çıktı bile.
Huawei tr de resmi olarak satılıyor parça sıkıntısı olmaz muhtemelen.Bununla birlikte telefonların arıza oranları çok düşük ben garanti için verilen 500 liralık farkı hep saçma bulmuşumdur.Bir parçası bozulsa o parayla yaptırabilirsin ama bozulmazsa (ki çok yüksek ihtimal bozulmayacak)paran cebinde kalır.

Oyla:

Merich

C#/Vb.net Yazılımcı
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meriç Enes
Cihazım
G4
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kısa bir küçük araştırma yaptıktan sonra bu kanıya kendiniz varabilirsiniz. Mi Note2 gayet performanslı bir telefon dilediğiniz diğer markalarda öyle. Bunu en iyi siz bilebilirsiniz. Ne amaçla kullanım yapacağınıza göre özellik karşılaştırması yapıp cihazınızı seçin.

Saygılarımla..
hepsini en detaylı şekilde araştırdım. ama karar veremiyorum note 2'nin kabı ve ekran korumasının buralarda satılmaması beni endişelendiriyor

Oyla:

Merich

C#/Vb.net Yazılımcı
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Meriç Enes
Cihazım
G4
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 2 güzel telefon gerçekten ama tr de çok satmadığı için yedek parça işini nasıl halledersiniz bilmiyorum.P10 un leica kamerasında da gözüm var, diğer taraftan note 2 nin kamerası ve tasarımı çok güzel.
Güncelleme konusuna gelirsek miui 9 la yeni bi tarza geçti xiaomi, eskiden mi5s note 2 gibi asıl çin için çıkmış telefonlara güncellemeyi geç verirdi ama mi5s için global beta 2 haftaya kalmadan çıktı bile.
Huawei tr de resmi olarak satılıyor parça sıkıntısı olmaz muhtemelen.Bununla birlikte telefonların arıza oranları çok düşük ben garanti için verilen 500 liralık farkı hep saçma bulmuşumdur.Bir parçası bozulsa o parayla yaptırabilirsin ama bozulmazsa (ki çok yüksek ihtimal bozulmayacak)paran cebinde kalır.
bilmiyorum vallahi hocam

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Onu bunu bilmem ama Huawei garantisi için bırak 500₺ yi 1000₺ de verilir çünkü adamlar aşırı profesyonel parça yoksa yeni cihaz varsa 3 günde tak ver oh ve

Xiaomi de daha yolumuz düşmedi düşerse nasıl olur bilmem

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
ekran ve kamera zayıf note 2 de herkes ezbere konuşuyor. qualcomm işlemci taraftarı olduğum için note 2 kullanıyorum ama bu 3 telefon arasında mate 9 alnır tabi fiyatı da ona göre.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
ekran ve kamera zayıf note 2 de herkes ezbere konuşuyor. qualcomm işlemci taraftarı olduğum için note 2 kullanıyorum ama bu 3 telefon arasında mate 9 alnır tabi fiyatı da ona göre.

Batarya Mate 9
Kamera az bir farkla P10

Bende P10 tercih ederdim herşey SD 820 değil yazılım vs de önemli

Mesela ben 1100 TL ye Mayıs da Mı 5 prime aldım ama şimdi bu fiyata rakip yok her konuda ama Mı Note 2 öyle değil

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
P10 der tek geçerim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
Hocam ben mi note 2 kullanıyorum gece kamerası hariç her türlü kullanılabilirlik ve şarj konusunda hakkını veriyor telefon bence.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt