- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 136
Güncelleme çok fazla geride kaldı evet gelecek ama bir çok cihaz aldı hatta Redmi 9T bile aldı ya 

Ben bekliyorum hocam bakalım eğer kötü olursa cihazın BL kilidini açar rom atar eskiye dönerimÖnerim hiiiic beklemeyin çok istiyorsanız eu veya çin romu yükleyin (çin romu tavsiye ederim mükemmel)
Yüklemeyi planlıyorum geniş bir zaman bulduğum zaman ve garanti kapsamının bitmesini bekliyorum. Sadece BL kilidi açıp rom attım telefonlara ama Xiaomi cihazları bana daha değişik geliyor cihazı brick etme korkusu da var yani yüklerken bi sorun sonrası cihaz açılmaz vs tarzındaXiaomi.Eu rom kurun rahatlayin garantisi yoksa cihazınızın.Eu rom çin bazlı temiz rom dur
Hocam nasıl yapıldığını iyice öğren izle 2 3defa adım adım yap brick kolay olmaz olsada donanımsal birşey olmadığı sürece kurtulur.Yüklemeyi planlıyorum geniş bir zaman bulduğum zaman ve garanti kapsamının bitmesini bekliyorum. Sadece BL kilidi açıp rom attım telefonlara ama Xiaomi cihazları bana daha değişik geliyor cihazı brick etme korkusu da var yani yüklerken bi sorun sonrası cihaz açılmaz vs tarzında
Brick oduğu zaman cihazı kurtarma şansım yok muHocam nasıl yapıldığını iyice öğren izle 2 3defa adım adım yap brick kolay olmaz olsada donanımsal birşey olmadığı sürece kurtulur.
Herşey öğrenilir forumda YouTube da araştırıp yaparsın PC kullanmati blyrsan.Ben birşey bilmezken telefon kapağı açıp harf brick telefonunu kurtarmistim YouTube dan bakarak. Telefoncu 250 TL istemişti cesaretinz yoksa girmeyin ama telefon kolay kay brick olmazBrick oduğu zaman cihazı kurtarma şansım yok mu
Bu çin romuna türkçe dil eklememiz mümkün mü hocam, ingilizce olarak kullanmak bir süre sonra sıkıyor, ana dil gibisi yok ziraÖnerim hiiiic beklemeyin çok istiyorsanız eu veya çin romu yükleyin (çin romu tavsiye ederim mükemmel)