Sohbet Sizce MIUI 10 mi yoksa MIUI 9 mu

Ahmet kumru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Resmi Note 9s
Konular
22
9 DERİM. 10 gelidiğinden beri 9 arar oldum. 10. gelince 9 un üstüne birşey eklemedi.
yıl 2019 hala bildirim mesajları düzeltilmedi. 9 da olan çoğu özellik gitti yerine hiç bir şey gelmedi.
Mesela:
* Ses komutu ile fotoğraf çekme gitti.( Başka marka pahalı telefonların yanında fark yaratıyordu)
* Fotoğraf çekerken cinsiyet ve yaş tahmini gitti.(Çok önemli değil ama Başka marka pahalı telefonların yanında fark yaratıyordu)
* Bildirim mesajları halen sıkıntılı. Daha düzelmedi
* Ses açma /kapama tuşlarına bastığınızda ses görselleri "Siz ekrana dokunmadan kaybolmuyor"=> Bu bazı program ve oyunlarda problem oluyor.
* Bildirim mesajlarında önce mesaj geldiğinde uygulamaların renkli simgesi vardı şimdi soluk siyah beyaz.
* Operatör ismi halen yazmıyor
* Miui9 la diğre marka telefonlara fark atıp
Miui 10 miui9 göre ne ekledi = bence birşey eklemedi
Sonuç olarak : Miui 9 kullanıp beklenti ve heyecanla Miui10 a geçenlerden Memnun olanların sayısı daha az.
M

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bende birazdan MIUI 10 eu betadan MIUI 9 eu stabile döneceğim.. Hiç eu stabil kullanmadım, bi bakayım

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bazı güncellemeler cidden çok berbat olabiliyor, fakat firmaya şans vermezsek aklımızda hep öyle kalıyor. :) Kötü bir durum tabii. Fakat benim fikrim her zaman güncel kalmadan yana. :)

İşte bu yüzden bende güncelleme yapmama tarafındayım... Hep örnek veriyorum, 4.4.4 Kit kat ile çalışan telefonumu eşim kullanmaya devam ediyor... Ne kaybımız var? Koskoca bir hiç, Android 9 ile yapılan ve Kit Kat ile yapılmayan hangi işlem var? Benim için, yine koskoca bir hiç... Güvenlik açığı mevzusuna hiç girmiyorum çünkü konumuz ile ilgisi yok, orası zaten apayrı bir rezillik bana göre...facepalm~~

Saçma sapan güncellemeler ile; Telefonunuz sıkıntıya düştüğünde iki dakikada çözecek android bilgisine sahip değilseniz; Lütfen, güncelleme yapmayın, yaptırmayın... 8-|

* * *

Konu özeline dönecek olursak da; sonuna kadar Miui 9 diyorum, 10 hiç bir şey getirmedi bana... happy~~

Bizimyunus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Bende birazdan MIUI 10 eu betadan MIUI 9 eu stabile döneceğim.. Hiç eu stabil kullanmadım, bi bakayım

merhaba, miui 9 global stable romları indirebileceğimiz site biliyo musunuz

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Mıuı 10 da sarj skntısı var aynen daha seri düşüyor bekliyoruz duzeltmelerını

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Mıuı 10 da sarj skntısı var aynen daha seri düşüyor bekliyoruz duzeltmelerını
Neden düzeltsinler ki? Onların amacı, güncelleme adı altında telefonu vaktiden önce öldürmek. Biz de, güncelleme ile telefon daha şekil şukul oldu diye seviniyoruz ama neticede telefonun ömrü kısalmış oluyor haberimiz yok... ;)

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
merhaba, miui 9 global stable romları indirebileceğimiz site biliyo musunuz
MIUI 9.5.8.0 Mi 6 için Global Kararlı ROM (Kurtarma ROM'u) -

MIUI 9.5.8.0 Mi 6 için Global Kararlı ROM (Fastboot ROM) -

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merttdolu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
58
MIUI 9.5.8.0 Mi 6 için Global Kararlı ROM (Kurtarma ROM'u) -

MIUI 9.5.8.0 Mi 6 için Global Kararlı ROM (Fastboot ROM) -

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki link arasındaki fark nedir ? Kurtarma rom'u ve fastboot rom'u arasındaki fark nedir ? Ve mı 6 için yazmissiniz mi 8 de olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne farkı var ki?

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
İşte bu yüzden bende güncelleme yapmama tarafındayım... Hep örnek veriyorum, 4.4.4 Kit kat ile çalışan telefonumu eşim kullanmaya devam ediyor... Ne kaybımız var? Koskoca bir hiç, Android 9 ile yapılan ve Kit Kat ile yapılmayan hangi işlem var? Benim için, yine koskoca bir hiç... Güvenlik açığı mevzusuna hiç girmiyorum çünkü konumuz ile ilgisi yok, orası zaten apayrı bir rezillik bana göre...facepalm~~

Saçma sapan güncellemeler ile; Telefonunuz sıkıntıya düştüğünde iki dakikada çözecek android bilgisine sahip değilseniz; Lütfen, güncelleme yapmayın, yaptırmayın... 8-|

* * *

Konu özeline dönecek olursak da; sonuna kadar Miui 9 diyorum, 10 hiç bir şey getirmedi bana... happy~~

Heimdal, şu an için Mazar'ın sadece Android 4.4 KitKat işletim sistemli cihazlarda görüldüğünü belirtmekte. Henüz Lollipop ya da Marshmallow'a dair bir gelişme bulunmuyor.

Üst Alt