Yardım Sizce mi 9 lite mi yoksa mi 9 se mi

Sefacoskuner06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa Coskune
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
5
Arkadaşlar çok kararsız kaldım ne yapacagimi bilmiyorum sizce mi 9 lite mi almalıyım yoksa mi 9 se mi (kameraya önem veren birisiyim pil konusunda sorunum yok)

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
Pil konusunda sıkıntınız yok ise kesinlikle 9Se.
Reis EEA Android 10 Kurdum , Pil konusunda 11.0.6.0 göre daha fazla yiyor gibi geldi ama, 1-2 gün cihaz kendini toparlasin ,düzrlir diye umuyorum , Performansta bir artis var ,Serilestigi kesin

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Reis EEA Android 10 Kurdum , Pil konusunda 11.0.6.0 göre daha fazla yiyor gibi geldi ama, 1-2 gün cihaz kendini toparlasin ,düzrlir diye umuyorum , Performansta bir artis var ,Serilestigi kesin
Birkaç gün test edin bence de.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Mesela ben mi 9 se aldım yapmak zorunlu mu ?
Bide hangisi daha iyi arayüz olarak?
Yok hocam,ben yapmanızı tavsiye de etmem.En iyisi aldığınız gibi kullanmak.Bazi tipler bağımlısı bu olayın.Rom değiştirmeden duramıyorlar.O yuzden dedim.Sizin ekstra birşey yapmanıza gerek yok.Geldigi gibi kullanın.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Ergonomi, elde tutuş ve arka kameralar olarak Mi 9 SE daha iyi bir cihaz. Ön kamera ve batarya performansı olarak Mi 9 Lite daha iyi bir cihaz. Geri kalan tüm özellikler neredeyse aynı diyebilirim. Hangisini alsanız üç aşağıya beş yukarı performans olarak aynı şeyleri vadediyor iki cihaz da. İkisini de kullanan biri olarak söylüyorum bataryaya takmam derseniz Mi 9 SE derim size. Ama alacağınız ekran süresi 4,5 saat ile 5,5 saat arası olur maksimum. Batarya önemli ise Mi 9 Lite ile 7-8 saat civarında ekran sürelerini alırsınız rahatlıkla. Bir de Mi 9 Lite'da arkadaşlar da söylemiş zaten ama yine belirteyim Miui mesajlaşma ve arama kullanılmıyor ve ses kayıt özelliği olmuyor. Bu uygulamaların yerine Google mesaj ve arama kullanılıyor. Bu da sizin için kriterse Mi 9 SE'i tercih etmenizde fayda var.

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
Ergonomi, elde tutuş ve arka kameralar olarak Mi 9 SE daha iyi bir cihaz. Ön kamera ve batarya performansı olarak Mi 9 Lite daha iyi bir cihaz. Geri kalan tüm özellikler neredeyse aynı diyebilirim. Hangisini alsanız üç aşağıya beş yukarı performans olarak aynı şeyleri vadediyor iki cihaz da. İkisini de kullanan biri olarak söylüyorum bataryaya takmam derseniz Mi 9 SE derim size. Ama alacağınız ekran süresi 4,5 saat ile 5,5 saat arası olur maksimum. Batarya önemli ise Mi 9 Lite ile 7-8 saat civarında ekran sürelerini alırsınız rahatlıkla. Bir de Mi 9 Lite'da arkadaşlar da söylemiş zaten ama yine belirteyim Miui mesajlaşma ve arama kullanılmıyor ve ses kayıt özelliği olmuyor. Bu uygulamaların yerine Google mesaj ve arama kullanılıyor. Bu da sizin için kriterse Mi 9 SE'i tercih etmenizde fayda var.
hocam Pil konusunda konu acmistim ,Mobil veri yogun kullanimda 6 Saat 15Dk almistim ,pil tasarrufu kapali sekilde , 11.0.6.0 Sürümde ,11.0.2.0 Android10 EEA Eu Güncelledim , performans Gözle görülür artti pil konusunda Bi tik Daha Düstü Gibi galiba ,Test edicem

Oyla:

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
Mi 9 SE biraz daha önde genel olarak tek eksisi bataryası küçük. Batarya sorun olmazsa kesinlikle Mi 9 SE alın derim. Mi 9 Lite'ın hoparlörünün kötü olduğunu söylüyor kullananlar haberiniz olsun.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Ekran özelliklerine bakmak lazım ikisi de kağıt üzerinde aynı diye hatırlıyorum.
Arkadaşım 9 Lite kullanıyordu, inceleme şansım oldu. 9Se ekranı bariz şekilde daha iyi geldi bana. Tabi iki cihazda da ekran koruyucu mevcuttu. ( Temperli Cam )
Duvar kağıtları da farklıydı fakat 9 Se ekranının çok iyi olduğunu net olarak söyleyebilirim. ( Kaynak = Kullandım çünkü. )

Not : Hatta 9Se cihazından sonra Mi A3 e geçmiştim. Onda bile kıyaslarken arkadaşımın dediği senin ekran niye daha iyi görünüyor. İşin özü bir bakınız derim canlı canlı fırsatınız varsa.

Oyla:
Üst Alt