Sizce Mi 6 alınır mı ?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
İphone 8 ' e mi parayı gömsem yoksa mi 6 mı çok arada kaldım. Donma problemleri falan ama çok istiyorum yani farklı bir platform ve farklı bir telefon :) hala kararsızım düşünceleriniz için çok teşekkürler herkese :)

Iphone X Türkiye çıkışı öncesi ne Iphone 8 neden 8+ alınır. Ya Mi6'ya bakın, ya da direkt Iphone X.

aery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abidin Eryük
Cihazım
iphone 5s
Konular
1
Doğru söylüyosun da iphone x fiyatına 3 tane mi6 alınır :) iphone x çıkınca iphone 8 fiyatları biraz daha gerilerse sanırım iphone kullanmaya devam edicem :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Doğru söylüyosun da iphone x fiyatına 3 tane mi6 alınır :) iphone x çıkınca iphone 8 fiyatları biraz daha gerilerse sanırım iphone kullanmaya devam edicem :)

Hayır bu saatten sonra o ekran kasa oranına sahip Iphone 8 ve 8+ alınmaz artık. Ya X alacaksınız; yada Iphone'dan vazgeçip diğer cihazlara bakacaksınız.

aery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abidin Eryük
Cihazım
iphone 5s
Konular
1
Hayır bu saatten sonra o ekran kasa oranına sahip Iphone 8 ve 8+ alınmaz artık. Ya X alacaksınız; yada Iphone'dan vazgeçip diğer cihazlara bakacaksınız.

Doğru söylüyorsun hocam da bana iphone 8 in ekran kasa oranları yeterli geliyor

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
1 yıldır mi5 kullanıyorum hiç araştırmadan aldım! İphone hariç şu anakadar kullandığım en iyi telfondur. İphone kullanmadığım için bilmiyorum, mi 6 gözü kapalı alın derim.

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Aslında Samsung Note 8 alacaktım geçen hafta Xiaomi mi6 aldım. Ufak tefek sorunlarım var donma gibi. Optimumda Medaimarkt'ı gezerken telefonlara baktım zaten 1 aydır araştırıyordum. Huawei p10 ve Plus modelide iyi telefon olduğunu gördüm. Sony'nin yeni Anrodi 8.0'lı XZ1 modeli de güzel onun fiyatı 3.000 TL idi. 2.800 aralığında bulursun araştırırsan.

Sonra Migros var karşımda oraya geçtim Xiaomi Mi 6'yı aldım. Alma sebebim şuydu telefon hızlı. Birde marketleri gezerken DSLR fotoğraf makinelerine baktım. Bana saçmalık geldi açıkçası. Bir telefon ne kadar kaliteli çekebilir. Lensi belli, lens büyüklüğü belli. Telefondan pek anlamam ama fotoğraf makinesinden anlarım.

Migros'da Xiaomi Mi6'yı alırım çok fotoğraf hayranı isem gider Canon veya Nixon prof. makine alırım. Toplamı 5000 TL. yine etmiyor. Herhalde bir prof makinenin çektiği kaliteyi çekemez değil mi?

Konudaki belirtilen Mi6 telefonunda kamerasının çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Orta segment telefonların kamerasından daha iyi hatta amiral gemisi denilen telefonların kameraları ile yarışır pozisyonunda var. Ha 3000 TL. fazla verilip kamerası çok iyi çekiyor diyen olabilir de alanda olur lafım olmaz ama 3000 TL ile prof DSLR alırsın hepsinde iyi çeker. Bu bir tercih meselesi tabi ki. Yalnız Samsung S8 ve Note 8 telefonda resim çektikten sonra resim güzel görünüyor canlı renk veriyor lakin gerçekte çektiğiniz yerin renkleri öyle değil. Görünüş açısından insanın hoşuna gidiyor fakat gerçek renkten farklı. Ben çektiğim resmin rengi ne ise onu çekmesi taraftarıyım. Güzel görünecek diye tonlama yapması bana doğru gelmedi.

Son düzenleme:

Lagionaire

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ibrahim
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Bu telefonu ne amaçla alacağına bağlı

Bende iPhone 5s ten mi6 ya geçtim

Stabilite hız kullanışlılık konusunda sorun yaşayacağını zannetmiyorum

Fakat kamera konusunda cihaz vasatın altında
Normal çekim gün ışığında seni tatmin edecektir ışığın az olduğu bölümlerde yıllar öncesinin telefonu 5s in bile gerisinde

Bu performansa 60 fps video kaydının olmaması komedi

Ağır çekim modu tam bir fiyasko 460p çekiyor sanırım

iPhone 5s bir 720p idi

Bunlar yazılımla düzeltilebilir cihaz bunu yapabilecek güçte hızı iPhone u kesinlikle aratmaz

Kamera benim için pek önemli değil günü kurtarsın diyorsan düşünme hiç

aery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abidin Eryük
Cihazım
iphone 5s
Konular
1
Bu telefonu ne amaçla alacağına bağlı

Bende iPhone 5s ten mi6 ya geçtim

Stabilite hız kullanışlılık konusunda sorun yaşayacağını zannetmiyorum

Fakat kamera konusunda cihaz vasatın altında
Normal çekim gün ışığında seni tatmin edecektir ışığın az olduğu bölümlerde yıllar öncesinin telefonu 5s in bile gerisinde

Bu performansa 60 fps video kaydının olmaması komedi

Ağır çekim modu tam bir fiyasko 460p çekiyor sanırım

iPhone 5s bir 720p idi

Bunlar yazılımla düzeltilebilir cihaz bunu yapabilecek güçte hızı iPhone u kesinlikle aratmaz

Kamera benim için pek önemli değil günü kurtarsın diyorsan düşünme hiç

Mi6 kamera performanslarını incelediğimde özellikle videoda düşündürücü performans görüyorum . Fakat İOS'un kapalı dünyasından Android'in geniş hacmine geçmek istiyorum . Biraz daha bekleyip tercih edicem bir telefon .

Üst Alt