Yardım Sizce Hangisi veya Öneriniz.?

ysfcanoztecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Can
Cihazım
Gm Discovery
Konular
4
Merhaba Arkadaşlar, Telefon alacağım bütçe max 1500 malum durumları pek iyi olmayan insanlarız, bir kere almak istiyorum sorunla pek uğraşmak istemiyorum, şuan kafamda 2 telefon var bir tanesi Xiaomi mi5 - diğeri ise Asus zenfone 3 bu ikisi arasında kaldım fikirlerinizi öğrenmek istiyorum telekom konusunda pek bir bilgim yok xiaomi başımı ağrıtırmı parça konusunda falan önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim...

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Önerin için teşekkür ederim, hiç Xiaomi kullanmadım bendede mi fanboyluğu var, ama almaya çekiniyorum telefonda arıza olsa ne yapacağım hadi düştü ekran vs kırıldı içsel donanım zarar gördü napmam gerekecek ? bunlar kafamı karıştırıyor...
Bu konuda haklısın yabana atılacak bir durum değil.

Oyla:

ysfcanoztecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Can
Cihazım
Gm Discovery
Konular
4
İyi düşün iyi taşın ona göre karar ver derim bana kalırsa. Şahsen aldıktan sonra garantiye işin düşmez gibi geliyor bana kalırsa bütçen 1500 ise Mi5 al derim ekime kadar Zenfone 3 beklemen gerekicek öyle diyim. Biraz çıkarım dersen One plus 3'de olabilir ama pasaporta kayıt yaptırman lazım.
Abi emin ol bende mi5 fanboyuyum seviyorum telefonu, ama cidden öyle 2 3 senede bir telefon alacak durumdayız zenfone alınca en azından 2 sene kafan rahat olur, dediğim gibi mi5 almaktan korkuyorum acıkcası tek sorunum bu

Oyla:
Üst Alt