Yardım Sizce Hangisi veya Öneriniz.?

ysfcanoztecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Can
Cihazım
Gm Discovery
Konular
4
Merhaba Arkadaşlar, Telefon alacağım bütçe max 1500 malum durumları pek iyi olmayan insanlarız, bir kere almak istiyorum sorunla pek uğraşmak istemiyorum, şuan kafamda 2 telefon var bir tanesi Xiaomi mi5 - diğeri ise Asus zenfone 3 bu ikisi arasında kaldım fikirlerinizi öğrenmek istiyorum telekom konusunda pek bir bilgim yok xiaomi başımı ağrıtırmı parça konusunda falan önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim...

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar, Telefon alacağım bütçe max 1500 malum durumları pek iyi olmayan insanlarız, bir kere almak istiyorum sorunla pek uğraşmak istemiyorum, şuan kafamda 2 telefon var bir tanesi Xiaomi mi5 - diğeri ise Asus zenfone 3 bu ikisi arasında kaldım fikirlerinizi öğrenmek istiyorum telekom konusunda pek bir bilgim yok xiaomi başımı ağrıtırmı parça konusunda falan önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim...
Zenfone 3 2000 den aşağı gelmez mi 5 öneririm ben kardeşim...

Oyla:

ysfcanoztecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Can
Cihazım
Gm Discovery
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi zenfone 3 3 farklı model cıkarıyor normal standart zenfone 3 1200 1300 arası olacak deluxe modeli 2500 falan olacakmış , mi5 i bende çok beğeniyorum ama korkuyorum almaya bozulursa falan ne yapmam gerekecek hiçbir fikrim yok

Oyla:

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Bu tercihi ben yapacak olursam Mİ5 alırdım.

Oyla:

Tamay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
MI 5
Konular
0
mi5 demek isterdim ama arkadasım kullanıyor ve ısınma sorunu var diyor. Asus intel işlemciyi bıraktıktan sonra cihazları uzun ömürlü olmuyor. Bence Lenovo Vibe P2 bekle derim iyi forumlar.

Oyla:

ysfcanoztecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Can
Cihazım
Gm Discovery
Konular
4
mi5 demek isterdim ama arkadasım kullanıyor ve ısınma sorunu var diyor. Asus intel işlemciyi bıraktıktan sonra cihazları uzun ömürlü olmuyor. Bence Lenovo Vibe P2 bekle derim iyi forumlar.
mi5 herkes çok memnun hiç deneme şansım olmadı ama tek kuşkum garanti hadi diyelim düştü arka cam kırıldı vs anakart bozuldu ne yapacağım o azaman hiçbir fikrim yok

Oyla:

ysfcanoztecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Can
Cihazım
Gm Discovery
Konular
4
Bu tercihi ben yapacak olursam Mİ5 alırdım.
Önerin için teşekkür ederim, hiç Xiaomi kullanmadım bendede mi fanboyluğu var, ama almaya çekiniyorum telefonda arıza olsa ne yapacağım hadi düştü ekran vs kırıldı içsel donanım zarar gördü napmam gerekecek ? bunlar kafamı karıştırıyor...

Oyla:

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Bu forumda çok bilgili arkdaşlar var uygun fiyatlarla her türlü işlem yapılıbiliyor bende bu arkadaşlara güvenerek 128 gb Mİ 5 PRO SİPARİŞİ verdim dün bence Mİ 5 al kafan rahat youtube da ben yaklaşık 1.5 aydır araştırıuyorum alacağım hangi model telefonu bir çok etkenden dolayı Mi 5 pro siparişini verdim

Oyla:

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Garantili mi 5 istiyorsanız hepsiburada'da satılıyor, yok o fiyata daha üst modelini yurt dışından getirtirseniz yada buradan temin ederseniz her halükarda Delta teknik servise gönderip arıza onarımlarınızı yaptırabilirsiniz.
Zaten ekran kırılması veya kullanıcı hataları garantiye girmiyor.

Telefonu almadan önce jelatini çıkarmadan, hat takmadan tüm donanımlarını vs.. kontrol edip öyle alın.

Ayrıca buradan telefon alan (yani garantisiz) hiç bir arkadaşın yarım kaldığını, elinde patladığını görmedim.

Burada satılan telefonlara satıcı zaten kendi destek veriyor, her türlü.

Ayrıca tamir gerekse bile delta veya İstanbul Mecidiyeköy de sadecee Çin telefon tamiri yapan bi arkadaş vardı burada konusu mevcut.

Buradaki amaç fanboyluk değil bilgi aktarımı, bu telefonlar korkulduğu gibi milletin elinde patlasa bu forum yıkılır, o kadar garantisiz kullanan arkadaşlar var.

Durum vaziyet bu karar sizin..

Oyla:

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Garantili mi 5 istiyorsanız hepsiburada'da satılıyor, yok o fiyata daha üst modelini yurt dışından getirtirseniz yada buradan temin ederseniz her halükarda Delta teknik servise gönderip arıza onarımlarınızı yaptırabilirsiniz.
Zaten ekran kırılması veya kullanıcı hataları garantiye girmiyor.

Telefonu almadan önce jelatini çıkarmadan, hat takmadan tüm donanımlarını vs.. kontrol edip öyle alın.

Ayrıca buradan telefon alan (yani garantisiz) hiç bir arkadaşın yarım kaldığını, elinde patladığını görmedim.

Burada satılan telefonlara satıcı zaten kendi destek veriyor, her türlü.

Ayrıca tamir gerekse bile delta veya İstanbul Mecidiyeköy de sadecee Çin telefon tamiri yapan bi arkadaş vardı burada konusu mevcut.

Buradaki amaç fanboyluk değil bilgi aktarımı, bu telefonlar korkulduğu gibi milletin elinde patlasa bu forum yıkılır, o kadar garantisiz kullanan arkadaşlar var.

Durum vaziyet bu karar sizin..
Çok güzel özetlemiş arkadaş olayı :)

Oyla:
Üst Alt