Sohbet Sizce Hangisi(LAPTOP)

MehmetEngin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
hocam iyi hoş diyorsunuz da 1050ti'li monsterlar da ona göre pahalı :)
Sonuçta laptop alınıyorsa bence bütçeyi biraz zorlamak lazım biliyorsunuz ki laptoplar işlemci ve ekran kartı değişimi neredeyse imkansız bazı modellerde mümkün onlarda 30 40binden başlayanlar da ben 1,5 yıl önce monster aldım o zaman keşke biraz daha zorlayıp 1060 ekran kartlı model alsaydın diyorum şuan 1050ti var her oyunu oynuyor ama 1-2 seneye artık performans vermek diye düşünüyorum. Tabi şöyle de birşey var sadece evde kullanılacak ise masaüstü toplamakta fayda var

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Sonuçta laptop alınıyorsa bence bütçeyi biraz zorlamak lazım biliyorsunuz ki laptoplar işlemci ve ekran kartı değişimi neredeyse imkansız bazı modellerde mümkün onlarda 30 40binden başlayanlar da ben 1,5 yıl önce monster aldım o zaman keşke biraz daha zorlayıp 1060 ekran kartlı model alsaydın diyorum şuan 1050ti var her oyunu oynuyor ama 1-2 seneye artık performans vermek diye düşünüyorum. Tabi şöyle de birşey var sadece evde kullanılacak ise masaüstü toplamakta fayda var
hocam kullanım amacınıza göre değişir ne kadarlık bir laptop alacağınız kaldı ki konuyu açan arkadaşımız pek oyun oynamayacağını söyledi ve fiyat performans laptopu bakıyor bütçesine göre yoksa ben de sizin gibi üst model tavsiye ederdim :)

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60

Hocam bütçe babamın olduğundan dolayı fazla zorlamak istemiyorum. İlerde mühendis olduktan sonra eminim kendime daha güzel laptop alabilirim. Daha güzeli için o günleri beklemek daha mantıklı benim açımdanç ayrıca yüksek grafikli oyun oynayacağımı sanmıyorum yinede teşekkür ederim

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla laptopu oyun amaçlı almayacaksınız... Genel kulanım amaçlı yazmışsınız.. Ben sınıf öğretmeniyim ve yaklaşık bi 7 ay önce sizin gibi günlük kullanım amacı ile laptop almaya karar vermiştim..

terciği bu yönde oldu ki şuan defalarca iyi ki diyorum..
Benim için artıları şunlar oldu..
- Öncelikle taşıma olarak çok hafif 1.4 veya 1.6 idi tam hatırlayamadım ama inanın hiç yorup üzmüyor..
- Oyun oynamam zaten.. ama hiç ısınma kasma donma gibi problemlerle karşılaşmadım..
- Tablet olabilmesinden hiç bahsetmiyorum bile.. evde okulda bambaşka bir boyuta taşıyor olayı..
- Şarj... Neredeyse 10 saat civarı batarya süresi alıyorum ki bi laptop için en temel özelliklerden birisi bence bir yere bağlı kalmamak..
- Ekran.. Almadan öncede incelemiştim.. hem netlik hem parlaklık olarak harika bir ekrana sahip.. güneş altında dahi mükemmel performans veriyor..

Velhasılı kelam: Tamamen kişisel bir olay fakat oyunla işiniz yoksa hayatınızın her alanında işinize yarayacak bir model tavsiye ettiğim asus modeli...

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
İkisinde güzel laptoplar. İşlemci farkı çok az eğer inteli seçersen 1'tık fazla performans alırsın. Eğer AMD'yi seçersen daha soğuk bir kullanım sunar ve daha fazla pil ömrü sunar sana. AMD daha mantıklı bence günlük kullanacaksan. Eğer oyun oynayacaksan zaten işlemcinin pek önemi yok ekran kartına bak. Gtx1050 de pek iyi bir kart değil.

Üst Alt